En vecka full med massa måsten -

Min vardag

Denna vecka har jag haft väldigt många måsten varje dag vilket har tagit rejält mycket på mig, jag är helt slut nu, de här med att göra lagom finns inte i mitt huvud tyvärr, hopplöst.. Idag har jag också några måsten att göra men dem kommer nog bli framskjutna, är verkligen helt slut och orkar knappt ta mig ur sängen men de måste man ändå när man har hund. Menar inte alls att klaga på att ha hund för jag älskar verkligen att ha Oscars sällskap hela dagarna när min pojkvän jobbar, de är så otroligt skönt.

I onsdag var jag iallafall till sjukhuset igen för ett möte, där någon från kommunen var med och nu är jag ett steg närmare att få hem ett tygntäcke för att prova ut vikt osv. Tror de jag ska få testa kommer redan nästa vecka!!! Super skönt då jag verkligen skulle behöva ett.
I onsdags hämtade jag även ut lite nya sömntabletter och fy satan vad dyrt medicin är, bläää.

De har vart genomdystert och mörkt väder hela veckan men idag tittade äntligen solen fram lite på eftermiddagen, så otroligt skönt, jag får verkligen lite extra energi av solen. När de bara är grått hela dagen känns de knappt som de vart dag, man måste ha tända lampor i lägenheten hela dagen vilket är riktigt tråkigt enligt mig, haha. Får hoppas på lite mer sol i helgen.

Okej, fan vad mycket onödigt babbel de blev, nu vem bryr sig egentligen om vad jag gjort denna vecka? Jag har nog börjat få lite bloggtorka, jaja, nu kommer snart min pojkvän äntligen hem från jobbet iallafall, trevlig helg på er iallafall ni som orkar läsa mina inlägg.

~Köpte en stor blombukett till min fina kille här om dagen och nu ska jag testa den nya Noccon, hoppas på att den är god~

  • Min vardag
  • Nära Ängelholm

Gillar