En torsdag -

Min vardag

Måste först bara säga ett stort TACK till alla fina kommentarer jag fått här och på andra ställen efter inlägget igår, blev väldigt chockad men de värmer verkligen något enorm, jag blev riktigt rörd och några tårar föll.
Jag ska försöka ladda upp ett inlägg från min historia samma dag en gång i veckan, men lovar inget.

Idag var jag på ett möte tidigt på morgonen, de var väl i sin vanliga ordning, kolla läget och prata lite. Läängtar verkligen tills nästa vecka då jag äntligen ska få träffa en sjukgymnast, om hon inte säger något vettigt om min rygg kommer jag dock bli ganska ledsen haha... Är inte alls lika taggad på att träffa en läkare igen nästa vecka, ogillar de skarp... men men vissa saker måste man bara göra. Efter mötet idag fick jag iallafall ligga och prata med min pojkvän i några timmar, så skönt och välbehövligt efter att ha rört runt en massa i huvudet, så till och med jag som inte tycker om att prata så mycket tyckte att de va skönt att prata av sig lite om saker och ting med någon som verkligen bryr sig och lyssnar.
Annars har jag spenderat denna dag med promenader och sen har jag vart i stallet medans min älskade pojkvän jobbat. De gick bra att rida, hade sällskap med mamma runt galoppbanan och ticke var mer än galen som vanligt haha men väldigt mysigt med sällskap och att umgås lite med mammsi.

Jag funderar verkligen vad jag ska göra med allt, är så jävla lost, så vilsen i livet, vet inte ut eller in och önskar verkligen bara att vissa saker ska lösa sig huxflux... men så går de ju aldrig till, tyvärr.. längtar bort, bort ifrån mitt huvud, mina tankar... Hur fan ska allt lösa sig, hur fan kommer allt lösa sig, hur kommer allt bli...
Jag längtar verkligen tills min pojkvän kommer hem igen så jag får krypa upp i hans trygga famn iallafall, en av mina favorit platser.

​Andra bilden är snodd från lisas blogg från en annan dag, sry vännen, men ni kan spana in hennes blogg på länken här nedan
http://nouw.com/lisawahlander/

Gillar

Kommentarer