En tidig morgon i Dublin -

Min vardag, Bilder

Godmorgon fina ni,
klockan är 06.33 här när jag börja skriva, alltså en timme efter Sverige, och jag har legat klarvaken i någon timme nu..  Alla andra är nog glada för att dem får sova en timme till, men inte jag med mina sömnproblem, därför tänkte jag uppdatera er med lite bilder från gårdagen istället, ooch så får jag samtidigt lite distans från alla mina tankar i huvudet just nu, vet inte vad som hände men så fort jag satte mig på flygplanet igår tog verkligen alla mina tankar över... Eller egentligen vet jag nog varför..
Men flygresan hit igår gick bra och gårdagen var trevlig, vi gick runt på några pubar på kvällen och lyssnade på livemusik.
Idag tror jag lite andra saker står på schemat och förhoppningsvis får jag se lite mer än bara pubbar hehe, dom som känner mig vet att det inte riktigt är min grej, men såklart väldigt kul att se och lite extra kul för mig att se detta land då en av mina storasystrar faktiskt bott och jobbat här i Irland för flera år sen, jag minns inte mycket alls från den tiden tyvärr men kul att få se landet med egna ögon.

(att se alla hästar med vagn här på gatorna gör verkligen ont i hela mig.. Man ser verkligen att dem inte mår bra.. usch..)

Gillar

Kommentarer

SaraFogelström
SaraFogelström,
Finaste ni, så härligt!!! Checka gärna in min blogg finis o läs bla om lite heta sommartips!! Krammm
nouw.com/sarafogelström
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
annahadarzon
annahadarzon,
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Finaste Anna 😍🤗
nouw.com/nikolinapettersson
erikssontowa
erikssontowa,
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Du är otroligt fin towa 😍🤗
nouw.com/nikolinapettersson
Naatly
Naatly,
Jobbigt med massa tankar. Hoppas du får njuta av resan och att du får se annat än pubar 😉 Du är så fin och ni är så söta tillsammans ❤️
nouw.com/naatly
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Ja dom har riktigt tuffa 😟 men tack finaste och du är otroligt vacker Nathalie 😍❤
nouw.com/nikolinapettersson