En rörig dag -

Min vardag

Efter att jag kom hem från mitt samtal idag har jag typ haft andra värdskriget i mitt huvud... blir så jävla trött på de.. på mig, på allt.. fan. De är ett krig de verkligen inte går att sätta ord på och jag dras emellan och faller. Folk frågar saker och jag bara ryter tillbaka, jag orkar inget annat, jag är helt jävla slut..

De kändes lite lättare efter jag vart i stallet på em iallafall, eller nej, faktiskt inte idag, om jag var trött efter mötet var jag dötrött efter stallet och idag var även en av de dagarna som min ponny får mig att känna att jag inte ens kan rida...  Men annars, de flesta dagarna, är stallet alltid de bästa stället för att bli av med lite av allt jag har i huvudet. Efter stallet åkte vi och handla massor inför middagen vi ska ha här hemma i helgen, något jag redan mår åt helvete över, hatar alla situation som innehåller mat, alltså typ alla social sammanhang vilket gör att jag hatar och drar mig undan för sociala sammanhang... men jag vet att jag klarar de, att jag överlever, de gör jag alltid. 

Idag är en dag jag verkligen önskar att jag var mer som andra, att jag klarade av att leva ett "normalt" liv och allt vad de innebär... En dag, en dag ska jag de. Jag är så.jävla.trött på att vara instängd i mig själv och allt mitt mörker som finns i mitt huvud... Nej nu ska jag fortsätta kolla på tv med min älskling, tur jag har honom, hoppas alla har haft en bra tisdag, take care.

  • Min vardag
  • Nära Ängelholm

Gillar

Kommentarer

thildas
thildas,
❤️❤️❤️❤️
nouw.com/thildas
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Finaste thilda ♡♡♡♡
nouw.com/nikolinapettersson
resantillsammans
resantillsammans,
Massa massa kramar till dig hjärtat <3<3<3<3
nouw.com/resantillsammans
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Bamse kramar tillbaka till dig stjärnan ☆ du är fantastisk grym och jag hejar på dig genom allt ♡♡♡
nouw.com/nikolinapettersson
jannicadihlen
jannicadihlen,
Jag vet att du en dag kommer att komma dit och leva det liv som DU vill leva. Det är svårt att tro ibland, men det går. Fortsätt kämpa fina du, KRAAAAM! 💖
nouw.com/jannicadihlen
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Jag hoppas verkligen de ♡ och hoppet är väl de sista som lämnar en brukar man säga.. 😉 Du verkar vara ett bra bevis på att de går och de hjälper en alltid att fortsätta! Blir så glad av dina kommentarer, bamse kram till dig fina du ♡♡
nouw.com/nikolinapettersson