EN rolig utgång och måndag -

Bilder, Min vardag, Hästar

I lördags så träffade jag Evelina, Emmely och Lisa för en girls nights, vi spelade spel, drack, shottade lite för mycket och hade de allmänt kul, en super roligt och trevlig kväll, jag är verkligen så glad att jag har dessa fantastiska tjejer i mitt liv, dom är grymmaaaaa
Sen att få gå hem från stan med den finaste killen man vet vid sin sida och få somna bredvid honom är fan bäst!!! Igår var de även 1,5 år sedan Henrik följde med mig hem från krogen första gången, jag är verkligen så glad för att han faktiskt gjorde de, han är verkligen de bästa som någonsin hänt mig och han gör mitt liv så mycket bättre.

Igår åkte vi till donken och köpte bakismat, första gången någonsin som jag klarat av att äta donken mat sådär dagen efter eller typ överhuvudtaget.. Även fast ångesten var enorm och även fast jag har en lång resa kvar med maten och även fast jag backar några steg ibland så fortsätter jag alltid framåt, jag har fan ändå kommit ganska långt.. Låg och kollade tillbaka på bilder på mig själv från veckan i Lund i lördags och blev verkligen så äcklad av att se de bilderna, de är så hemskt, och jag är så glad att jag idag kan se hur äckligt smal och tunn jag faktiskt var...

Igår kväll kom Martin över och vi hade tacokväll och kollade på en bra film, skönt och bra avslut på en allt för kort helg, om en vecka går min älskling äntligen på semester iallafall, längtaaaar..

Idag har jag vart i stallet på fm och kom nyligen hem där ifrån, mamma har semester så så skönt att kunna vara där ute tidigare på dagen, Ticke var superpigg, som alltid när han vilat några dagar.., och Nettan var lite stel men annars väldigt fin, även fast ticke är världens finaste och bästa ponny så är de väldigt kul att rida storhäst ibland och de är verkligen så skönt att få vara ute i stallet några timmar och rida, guldvärt.


// Mina supersnygga vänner - flera utav bilderna är tagna av duktiga Evenlina Siggety// En sommarkväll i skåneland //

// Bakismat i söndags // och den supergoda tacosen till middag //

// Mitt hjärta smälter när jag ser denna lilla ponny // Fina Nettan //

Gillar