En ostabil kropp -

Min vardag

Varje morgon denna vecka har jag blivit väckt av byggarbetarna här i någon lägenhet bredvid, kl 7 varje morgon har jag blivit väckt av någon som borrar, sågar eller hamrar, dem började jobba här innan jul och är fortfarande inte klara.. Jag är iallafall väldigt tacksam att de är helg nu så jag kanske kan få sova ordentligt någon morgon..
Senaste veckan har jag haft väldigt mycket besvär med illamående igen så idag har jag börjat äta pillerna jag fick utskrivet för någon månad sen av en läkare igen, jag hoppas innerligen dem hjälper då detta tar knäck på mig.. De jobbiga är egentligen att jag inte vet VARFÖR min kropp blir såhär, vad som egentligen är fel, de är så frustrerande.. Och de är inte bara illamåendet som ställer till de för mig just nu, jag hostar fortfarande otroligt mycket och de har gjort att jag fått en jävligt jobbig huvudvärk också.. Jag hatar när kroppen är ostabil och inte fungerar som den ska, den påverkar en så otroligt mycket, känner mig ostabil och som att jag ska spy när jag bara ställer mig upp eller gör något litet, men sen så kan de gå över bara sådär helt plötsligt, men förövrigt, förutom mina fysiska besvär är mitt psyke rätt okej att vara i nu. Jag jobbar med de varje dag, nästan hela tiden och jag har kommit väldigt långt faktiskt och en lite djupare uppdatering om de kommer upp om någon dag när jag lyckats skriva klart den texten.

Hoppas ni får en bra helg och gör något ni gillar, själv ska vi försöka komma iväg på spa någon dag, om jag känner mig tillräckligt stabil för de vill säga, men förhoppningsvis.

Gillar