En Onsdag i September -

Min vardag

Idag har vart en tung dag, en dag som jag inte har orkat dra på ett leende, se glad, pigg och frisk ut, jag har vart utmattad.. Pratade om en sak jag tycker är extremt jobbig just nu hos kuratorn, kämpade emot mina tårar i några minuter, jag ville verkligen inte gråta framför henne, jag hatar att gråta framför folk, men jag orkade tillslut inte hålla tillbaka dom, dom kom, hur mycket jag än försökte stå emot dom.. Är glad att hon är så fin, så snäll och förstående och alltid stöttar mig, även fast sakerna jag kanske oroar mig för osv är töntigt, men de är de uppenbarligen inte för mig, de är skit jobbigt.. och fy fan vad jag är trött på att aldrig känna mig tillräcklig när jag verkligen försöker göra så gott jag kan, hel hjärtat...
Träffade upp min fina vän Lisa efter mötet iallafall, satt i solen och njöt av den extrema värmen, svettades som en gris, eller haha, inte bokstavligen men typ. Underbart skönt att få prata lite med henne om allt mellan himmel och jord, väldigt behövligt, fina vän.
Åkte till stallet emot kvällen iallafall med mamma, våra hästar älskar verkligen varandras sällskap och att få galoppera tillsammans, så länge ticke får vara först haha.
Är helt utmattad idag, fan, hatar att känna mig såhär svag. Men de är nog bättre imorgon, hoppas jag, jag hoppas att jag orkar stå på mig under mötet/bedömningen imorgon.. onödigt orolig antagligen men önska mig lycka till.. Nej nu ska jag fortsätta mysa med min fina pojkvän till Idol och sen försöka sova i tid.

  • Min vardag
  • Nära Ängelholm

Gillar

Kommentarer

lisawahlander
lisawahlander,
Alltså åh! Det var så välbehövligt att få träffa dig! Vi måste bli bättre på att ses oftare! 😍❤️❤️
nouw.com/lisawahlander
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Verkligen detsamma!!! Jag hoppas ni får de helt fantastiskt i kreta och sen får vi boka upp en dejt! <3<3
nouw.com/nikolinapettersson