En kurs många kan ha användning av -

Tips

I fredags hade jag som jag nämnde innan, en tenta, en tenta i Excel.
När jag gick på gymnasiet lärde vi oss ändå relativt mycket om Excel genom datakunskap och att vi jobbade i det när vi hade olika kurser inom ekonomi, men det jag lärt mig genom kursen som skolan köpt in till oss elever som vi hade nyligen är verkligen så mycket mer. Jag har inte förstått innan hur avancerat Excel är, eller framförallt hur smart programmet faktiskt är. Excel kan verkligen göra så fascinerande avancerade uträkningar med hjälp av rätt formler osv. Jag studerar just nu till lönekonsult vilket innebär att man jobbar mycket med siffror och liknande, och även fast det finns olika program för just löneräkningen så har man stor nytta av att kunna räka i Excel också, man kan använda Excel till att räkna eller bara göra olika diagram/uppställningar och liknande som man i så otroligt många olika sammanhang kan ha nytta utav. När vi hade Excelutbildningen blev jag verkligen förvånad över hur otroligt mycket man kan använda till och hur otroligt smart programmet faktiskt är.
Jag skriver inlägget tillsammans med informer.se och jag känner att jag verkligen vill tipsa alla om en Excelutbildning då jag själv efter min kurs förstått hur otroligt mycket man faktiskt kan använda Excel till.
Använder sig någon av er utan Excel eller något annat program inom Microsoft Office? På jobbet, skolan eller bara hemma?

// Bild lånad av google.com //

  • Tips

Gillar

Kommentarer

Sarah
,

Håller verkligen med dig, Excel är användbart till då mycket!

stina
,

jag jobbar väldigt mycket i excel på jobbet:)