En eftermiddag i Malmö -

Min vardag

Igår hade jag fullt upp hela dagen, under förmiddagen var jag på behandling i hbg som vanligt och så fort jag kom hem var det bara att gå ner i tvättstugan och ta tag i all tvätt och när den väl var färdig åkte jag direkt till stallet och var där resten av kvällen. Kanske ska försöka få med mig H ut någon dag så han kan fota lite, var ju år och dar sen han följde med haha...
Men till idag, vart var det jag skulle och vad var det jag skulle göra? Jag var alltså i Malmö och skrev ett prov till en utbildning jag har sökt till hösten.. Jag vet verkligen inte hur det gick men jag märkte att jag nästan hade glömt allt jag lärde mig på gymnasiet för 7 år sedan men det kändes iallafall väldigt rätt även fast det var svårt. Nu har jag iallafall gjort allt jag kan för att komma in på utbildningen så nu är det bara att hålla tummarna. Men hörrni, fy fan vad jag är stolt över mig själv som faktiskt gjort allt detta idag eftersom jag faktiskt tycker det är extremt jobbigt men det är bra att göra saker som man tycker är jobbiga.
Jag har ju förövrigt pendlat i ca 1 år nu med endast en tågförsening, men idag när jag hade en väldigt viktig tid att passa så skulle tåget såklart bli 30 min försenad, det var tyvärr obehöriga på spåret men polisen var tillkallad och tur nog, för min skull, körde dem in lite av tiden och jag hittade och hann fram i tid till mitt prov ändå.

Jag kom hem för en stund sen, har fått i mig välbehövlig mat och äntligen börjat varvat ner, jag har så svårt att varva ner efter att jag har vart stressad och gjort massa främmande saker. Imorgon ska jag försöka ta mig till vc för att ta lite prover, hämta paket och lite andra småärenden och på kvällen ska vi ut och äta middag i Hbg.

Gillar

Kommentarer

Camilla
,
Åh så roligt med en utbildning, får jag fråga vad det är för utbildning? 😊
du är grym som går utanför din comfortzone.
Heja dig ❤️
Kramar ❤️❤️
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Ja får hålla tummarna att jag kommer in men ändå stolt över mig att jag gjorde provet iallafall ☺ ekonomi och redovisningskonsult, kanske inte något jag kommer vilja jobba med för alltid men ett tag iallafall ☺ stora kramar finaste Camilla ❤❤
nouw.com/nikolinapettersson
artist
artist,
Hoppas att du kommer in på utbildningen!
nouw.com/artist
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Tack snälla de hoppas jag med ☺☺
nouw.com/nikolinapettersson
Naatly
Naatly,
Du ska vara jättestolt! Så bra gjort och nu håller jag givetvis alla tummar! 😍 Du är bäst! KRAM
nouw.com/naatly
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Ja jag försöker vara det ☺🙈 och tack snälla jag hoopas verkligen jag kommer in 🤗 stora kramar till dig finaste 🥰❤
nouw.com/nikolinapettersson