En dag i Helsingör -

Min vardag, Bilder, Utflykter

Igår morse tog vi tåget in till Helsingborg och sen färjan över till Helsingör, vi var inte dom enda som tänkte att det var en perfekt dag att spendera i Danmark så vi stod i kö till färjan i minst en timme innan vi kom iväg. Och oj vad trött jag han bli på folk och barn och de höga ljuden.. Men när vi väl fick gå på färjan gick allt väldigt snabbt och smidigt och det är rätt sjukt att vi har 20 min på en färja och så är vi utomlands.
Som sagt var vi inte dom enda som var i Helsingör denna dagen så det var inte lätt att hitta någonstans att sätta sig och äta och dricka öl, som H såklart ville, det var proppfullt på det populära torget så tillslut hittade vi ett nyttigt ställe med god sallad/bowl, inga smörebrö där så det var väldigt lite folk och väldigt skönt enligt mig haha.

Efter vi ätit och så gick vi runt en sväng och där efter gick vi tillbaka till torget och satte oss och drack öl.

Några timmar senare åkte vi hemåt igen, vi kom betydligt smidigare med en färja till Sverige igen, tog tåget hem och gick sen till torget här i stan och åt en god middag innan vi, som ni såg igår, gick på bio och såg lejonkungen.

Idag blir det en lugn dag, återhämtningsdag för min del, jag hade en riktigt bra dag igår även fast den blev väldigt intensiv så jag är väldigt trött idag, men idag ska jag ska läsa igenom massa bloggar som jag inte gjort på flera flera dagar, vila i massor, kanske sola lite och packa inför imorgon då vi ger oss iväg ett dygn till en annan destination, som sagt, saker blev inte som tänkt denna vecka men jag gör verkligen det bästa av situationen.

#bestofnouw

Gillar

Kommentarer

Maja m
,
Det ser så fint ut och jävla va fin du/ni är!!
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Det var otroligt fint och mysigt, och tack snälla 😃
nouw.com/nikolinapettersson
Alva
,
Men wow vilka bilder! Och vad fin du är!
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Men åh, vad glad jag blir! Tack snälla! 😃
nouw.com/nikolinapettersson
StarOfUsA
StarOfUsA,
Vad fina bilder😍😍
nouw.com/starofusa
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Åh, tack snälla, blir så glad av att få höra det 😃 😃
nouw.com/nikolinapettersson
Camilla
,
Åh så vackert det är i Helsingör 😍 det var många år sen jag var där nu men skulle gärna åka till Danmark igen.
Så smidigt att ni har så nära dit, och ölen är ju så god där 😉
Du är så himla vacker vännen ❤️
Stor kram!
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Ja otroligt fint och mysigt 😃 Ja det är otroligt nära och smidigt att ta sig dit från oss så blir nog att åka över igen lite längre fram när det förhoppningsvis är mindre folk 😉 Tycker ni får ta en trip ner till Danmark när ni har tid och ork 😊 Du är dröm fin och jag hoppas ni har det bra <3 bamsestor kram <3
nouw.com/nikolinapettersson
patriciafantini
patriciafantini,
Hej! Jag vill bara berätta att din blogg gav mig en igenkänning som skapade värme och trygghet. Att du är SÅ ärlig med ditt mående ger mig mycket i tillvaron, när man känner sig hopplös och rädd i sin resa. Du kan nog ana viljan och orkeslösheten som kommer i stormnedslag titt som tätt. Du satte ord på så mycket jag kan uppleva, mitt i prick! att jag vid vissa meningar häpnade över att inte vara ensam över ett liknande mående. Vad jag avgudar är att du är öppen med din inre värld trots att du själv påstår att du lämnat anorexin. För min rädsla är ju det, att bli bortglömd och missförstådd när jag blivit kvitt ätstörningen. Men efter att ha fått en inblick i din värld, som ligger några nivåer längre fram, visar att måendet inte är självklart även då. Det behöver sin omsorg och uppmärksamhet, och det gav mig en viktig kunskap och eftertänksamhet i förtid.
Kram och ta väl hand om dig! 💗
nouw.com/patriciafantini
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Hej fina du, tack snälla för att du tog dig tid och skriva, dina ord värmer och betyder verkligen massor för mig! Blir så glad av att jag kan hjälpa dig, bara det minsta, så du känner dig mindre ensam i det hela.. ens mående kommer aldrig vara självklart, bara för att man är frisk behöver man inte må bra, det finns så mycket annat i livet men det är lättare att ta sig igenom allt när man iallafall kan ta hand om sig själv med maten och allt där omkring, försök lära dig att lyssna på din kropp, försök lära känna dig själv och prioritera dig själv, det är något som kommer vara viktigt för dig genom hela livet ❤ fortsätt att kämpa på fina du, du förtjänar ett liv utan anorexin och det kommer bli bättre, bara du aldrig slutar kämpa ❤ stor kram till dig fina fina du!
nouw.com/nikolinapettersson
MatildaWaern
MatildaWaern,
Härligt det ser ut och vilka fina bilder 😃 Vilken härlig blogg du har, precis tjejer som dig som jag söker att följa! 😊 Nån att inspireras utav och få lite härlig läsning i sin vardag. Du får gärna kika in på min blogg & se om du känner detsamma, så kan vi följa varann här på nouw 😊 kram <3
nouw.com/matildawaern
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Tack snälla fina du, blir så glad av dina ord ☺ absolut kan jag kolla in din blogg sen när jag har tid ☺ kram
nouw.com/nikolinapettersson
Naatly
Naatly,
Gud så härligt det ser ut och så underbart att kunna åka iväg sådär 😍 KRAM ❤️
nouw.com/naatly
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Ja det var otroligt mysigt och det är kul att ha det så nära ändå 🥰 stor kram fina ❤
nouw.com/nikolinapettersson