En blandning av allt -

Min vardag, Bilder, Hästar

Uppehållen här ifrån blir oftare och oftare, jag skriver mest när jag mår dåligt, vilket jag inte gör just nu, eller jag är nog ganska vilsen men det är liksom okej, tror mest att jag totalt tappat min inspiration till bloggen och vad jag vill dela med mig av. Troligtvis kommer inspirationen tillbaka så småningom eller när det händer mer saker i mitt liv. Just nu försöker jag fokuserar på att lägga min tid och energi på saker som jag vet ger mig något.

Hur som helst är mina dagar i hbg klara för denna vecka, samtalet med min terapeut gick bra även fast vi grävde lite i saker som ligger under ytan och gror i mig.. Jag hoppas verkligen jag snart får en sysselsättning eller liknande för min vardag börjar verkligen tära på mig nu även fast jag fortfarande har dagar då jag knappt tar mig upp ur sängen..

Aja, jag har iallafall haft några mysiga dagar ute i stallet hos min lilla ponny och det är något jag borde bli bättre på att prioritera när jag känner att jag har energi, för när jag har energi, kan släppa stressen och bara vara där ger det mig massor. Jag önskar ju dock att han var större, den lilla spillivinken.

Och vet ni, nästa vecka åker jag upp till Dalarna, och oj vad jag längtar tills dess, äntligen så ska jag snart få krama om några av mina närmsta vänner igen och framförallt få vara med på min väns bröllop, wow vad jag längtar och ser fram emot den dagen!

Gillar

Kommentarer

artist
artist,
Fina bilder!
nouw.com/artist
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Camilla
,
Härligt att du ska åka hit till Dalarna ❤️ Jag ska beställa sol och lite varmare väder tills dess 😉
kramar till fina du ❤️
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Ja verkligen! 😍 ja tack, hade vart fint med bra väder 🥰 stor kram finaste du❤
nouw.com/nikolinapettersson
isabylund
isabylund,
Helt rätt prioriterat av dig <3 Gör sånt som ger energi och livsmotivation, snarare än det som blir en stress (bloggen). KRAM!
nouw.com/isabylund
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Ja det är det jag fokuserar mest på just nu, känns vettigt och helt rätt 🤗❤ stor kram fina du!
nouw.com/nikolinapettersson
Victoriaflyman
Victoriaflyman,
Hoppas du får en mysig trip till dalarna, sköt om dig! Kram
nouw.com/victoriaflyman
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Ta k snälla fina du! Var rädd om dig också, stor kram ❤
nouw.com/nikolinapettersson
Naatly
Naatly,
Så fina bilder och vad roligt att du ska åka till Dalarna 😍 Trist dock att det tar sån tid med arbetsträning. Vad är det de väntar på? Är det att hitta en lämplig sysselsättning? Kram ❤️
nouw.com/naatly
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Ta k snälla 😍 ja det ska bli otroligt mysigt att komma upp till Dalarna 🤗 nja, väntar på att någon ska ta tag i det, min person på fk har inte det, men har tydligen fått en ny nu efter sommaren så hoppas att det kanske händer något nu.. känner att jag verkligen behöver få testa på det och se hur min kropp reagerar på det ❤ stor kram ❤
nouw.com/nikolinapettersson