En blandad dag -

Min vardag

Idag har jag ringt några viktiga och lite jobbiga samtal, jag hatar att ringa och prata i telefon, tycker verkligen de är helt sjukt jobbigt... något som egentligen är så "enkelt".. uäk, men alltid skönt när de är gjort iallafall.

Annars har jag och Oscar tagit en långpromenad eller två och jag har även hämtat ut ett paket, en skön och lugn dag med andra ord som vart väldigt behövligt för mig. Nu på kvällen åkte jag med min mamma till stallet och red, var någon vecka sen jag red sist nu och shit vad jag känner att jag saknat de, har verkligen saknat att rida på min lilla damp ponny. Men nu ligger jag i soffan helt utmattad igen.. Fan va jag är trött på detta..

Förövrigt, om någon behöver ett filmtips en onsdag som denna, så kan jag tipsa tusen gånger om om filmen Chasing Mavericks, filmen är otroligt bra, fin, gripande och såklart verklighetsbaserad, verkligen en av mina favorit filmer.

  • Min vardag
  • Nära Ängelholm

Gillar

Kommentarer

carolinamikaela
carolinamikaela,
Så mysig bild! Se till att vila och ta hand om dig och hoppas du är piggare imorgon fina du 😘 och tack för filmtips 😃❤
nouw.com/carolinamikaela
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
tack snälla finis 😃 gör mitt bästa 😘 hoppas du gillar filmen om du ska se den 😃 😍❤
nouw.com/nikolinapettersson
mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Det där med att ringa telefonsamtal kan jag med tycka är riktigt jobbigt, speciellt när man ska ringa typ till vårdcentralen när man inte känner personen som svarar, blir helt skakig. Att en sån lätt sak kan vara så jobbigt alltså 😟 <3
nouw.com/mittlivsomsofia
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Åh 😟 samma här!! De är fan riktigt jävla jobbigt :/ men skönt när de väl är gjort ♡
nouw.com/nikolinapettersson