Ett tips -

Tips

~ Inlägget är ett samarbete med matematikvideo.se ~

Detta inlägget vill ja rikta lite extra till alla er som pluggar matematik.
Matematikvido.se är ett digitalt läromedel med superpedagogiska videos i gymnasiets alla matematikkurser. Dem har även högstadiets matematik, högskoleförberedande kurs, kurs inför högskoleprovet, nationella prov samt en kurs i Fysik 1. Dem har även prov och tester så att du kan mäta dina resultat. Alla kurser är utformade av legitimerade lärare i matematik och fysik.

Personligen tycker jag matematikvideo är HELT suveränt, jag har själv haft ganska lätt för matte, de har gått i generna, men att hänga med på lektioner har aldrig vart min starka sida då jag alltid haft enormt svårt att koncentrera mig så att de idag finns möjlighet att se lektioner hemifrån på datorn tycker jag är suveränt. De är pedagogiskt, de är utbildade lärare som har lektionen och dem gör de lättare att förstå än att bara läsa ur boken.

Man kan välja att prova gratis först eller bli premiumstudent för 89 kr per månad.

Jag hoppas ni som pluggar matematik och kanske fysik faktiskt tar och testar denna suveräna tjänst och hjälp, jag tror de kan hjälpa alla som pluggar att nå bättre betyg inom matematik!

Med rabattkoden kompisrabatt1718 får ni 20% rabatt vid köp hos dem!

~ Bilden är lånad från matematikvideos.se ~

  • Tips
  • Nära Ängelholm

Gillar

Kommentarer

Stina
,
Jättebra tips och sida ju! 😃
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Kul att du gilla de 😃
nouw.com/nikolinapettersson