Gråjacka -

Min vardag, Tips, outfits, Hälsa

Jag fick hem denna jacka i helgen, behöver jag ens säga att jag älskar den?!
Den är lite tunn idag men den kommer verkligen användas flitigt i sommar, de kan jag lova er. Helt galet snygg och till ett rimligt pris! Ni hittar den häääär!


Häromdagen fick jag förresten tummen ur röven och ringde vc om en sak jag egentligen borde ringt om för flera år sedan, men efter en operation jag gjorde för 7-8 år sedan så har jag haft bestående problem, så igår tog jag äntligen tag i de för att se om dem kan kolla upp de och om de finns något att göra åt de. Hon jag pratade med trodde att läkaren kunde ha förstört en sak i mig under operationen men de får vi väl se när jag väl får träffa rätt läkare, jag fick inte tid fören mitten av FEBRUARI?! HELT SINNES! Efter jag träffat läkaren på vc ska den skicka vidare remiss till "rätt" läkare så jag kommer nog inte få veta hur de ligger till fören i sommar typ, haha..- Man ska inte vara/ eller bli sjuk..

Gillar

Kommentarer

carolinamikaela
carolinamikaela,
Supersnygg som vanligt 😍 och ja väntetiderna är långa men de kanske beror lite på hur akut det är osv.. Fast februari lät lite långt dock 😅 Puss och kram ❤
nouw.com/carolinamikaela
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Du är ju världens finaste!!!❤❤ Ja de är väl så tyvärr, men ja, feburari kändes lite väl långt... men men 😘 Bamsekram ❤
nouw.com/nikolinapettersson
Lundgrensara
Lundgrensara,
Tjusig jacka, nu längtar du till våren va? 😏 tråkigt att behöva vänta, men det får fort ska du se😘
nouw.com/lundgrensara
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Tack snälla fina du! 😃 ja längtar massor efter våren och sommaren 😉 Kram❤
nouw.com/nikolinapettersson