En hemsida som samlat alla reaprodukter -

Tips
~ Inlägget är ett samarbete med Spot-a-shop.se ~
SPOT-A-SHOP.SE är en hemsida jag verkligen vill tipsa er om, SPOT-A-SHOP.SE samarbetar med de bästa internationella online-återförsäljarna för att ge en de bästa reaprodukterna inom mode och accessoarer på ett och samma ställe. SPOT-A-SHOP.SE ger en möjlighet att inspireras och hitta sin favorit butikers rea-sortiment av produkter från en enda källa vilket underlättar något enormt när man ska handla genom nätet. Dem har de bästa produkterna och märken av de mest populära internationella nätbutikerna, mindre butiker och specialbutiker. De uppdaterar deras sortiment varje dag så att man alltid hittar nya och intressanta produkter som erbjuds. Dem har verkligen otroligt mycket kläder att välja bland på deras hemsida för kvinnor, män och barn samt många bra märken att välja mellan bla, ADIDAS, GANT, Calvin Klein , NA-kD,ODD MOLLY, TOMMY HILFIGER. Klickar ni HÄÄÄÄR så kommer ni till några otroligt snygga byxor.

När man hittar en lämplig produkt, så klickar man på produkten så blir man därefter vidareskickad till produktens hemsida där man kan fullbordar sitt köp.

Man kan även välja att lägga en produkt i "favoriter" genom att klicka på hjärtat. Detta gör att man kan samla de mest passande produkterna medans man bläddrar genom kategorierna och sedan återkomma till dem i sia favoriter. För att kunna lägga till produkter i favoriter behöver man inte logga in, SPOT-A-SHOP.SE kommer ihåg produkterna man valde under sin surfsession. Man kan även spara sina filter vid användning av "reabevakaren", detta gör att man sedan får mail då den produkt man önskar kommer in på rea på sidan.

Detta är en extremt bra hemsida som underlättar för en när man ska shoppa på nätet och jag kommer alltid använda mig av denna framöver.

~ Bilderna är lånade från Spot-a-shop.se ~
  • Tips

Gillar

Kommentarer

F
,
Sjukt smart och bra hemsida ju! Tack för tipset!!
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Kul att du gilla den, de gör jag med 😃
nouw.com/nikolinapettersson