du är inte ensam -

"Ingen annan förstår men du ger inte heller någon chansen att försöka förstå. Du vill så gärna prata om det men samtidigt säger du att du inte vill ha några frågor om det. Du önskar att alla förstod men du förstår knappt själv vad som händer och hur ska du då kunna förklara för någon annan hur det är, när du knappt vet själv.

Du känner dig annorlunda och ensammast i världen. Ingen förstår och ingen vet hur det är. Ingen vet vad som pågår i din hjärna eller vilka tankar du har. Ingen vet hur det är att styras av någonting som inte är DU. För du tror att det bara är du som känner så, vad har jag gjort som förtjänat detta.

Utan att du vet det tänker tjejen mitt emot dig på tåget exakt samma tankar, flera i din klass tänker likadant och önskar att någon skulle förstå, hon du tyckte hade så fin jacka tänker exakt likadant och har liknande tankar, även hon du träffade på bussen tänker liknande.

För när ingen vågar prata om det är det inte så lätt att förstå att man inte är ensam om det. Det är snarare tvärt om (tyvärr), det är så många som känner såhär, det är så många som har dessa tankar men det är få som vågar prata om dem. Du är inte ensam, inte alls. "

Gillar

Kommentarer