Det perfekta yttre -

texter

I perioder har jag verkligen så lätt för att jämföra mig själv med andra, ibland utseende mässigt och ibland kring hur långt många av människorna runt om mig kommit i livet. När jag jämför mig mycket känner jag mig oftast bara fulare och fulare eller sämre och sämre. Även fast jag vet att ens yttre är en minimal del av den man faktiskt är, att personer oftast bara visar upp det bästa och att alla människor har olika vägar i livet, exempelvis så köper inte alla hus och skaffar barn innan 30 års åldern även fast det kanske är så det ser ut, och that´s fine. Men det är lätt att man fastnar i en ond spiral i tankarna när man dagligen matas med perfekta utseenden, familj, liv osv osv I sociala medier.

Jag vet att jag är så mycket mer än mitt yttre och jag vet att jag kommit långt de senaste åren med MINA förutsättningar och idag jämför jag mig inte emot andra alls så ofta som jag gjorde för bara något år sedan men ibland fastnar fokuset på andras yttre, det ytliga, ibland är man mer känslig och hjärnan matas in med för mycket av det "perfekta" och när jag känner det så tar jag oftast avstånd, är inte inne på sociala medier på någon dag eller avföljer personer som ofta påverkar mig negativt. Det är en själv som har ansvaret för det och det är viktigt att man tar hand om sig själv, sitt mentala och har koll på vad som påverkar en negativt.

  • texter

Gillar

Kommentarer

artist
artist,

Vet att det är svårt att låta bli att jämföra sig med andra i bland. Jag försöker också att inte göra det. Tyvärr är vi många som tampas med det dilemmat. Jag försöker vara tacksam för det jag har. Men i bland glömmer jag även det när allt är jobbigt. Försöker ändå kämpa med mitt och hålla drömmar vid liv. Kram

nouw.com/artist