Det här med att städa -

Tips

Jag vet inte hur ni är, men att städa är absolut inte en sak jag gillar att göra, absolut gör jag det eftersom jag inte heller gillar när det är ostädat, skitit på golvet eller saker ööööverallt vilket det tyvärr väldigt lätt blir när man bor i en liten lägenhet. Men eftersom vi ändå bor väldigt litet just nu så går det ändå relativt fort och smidigt att städa själv, men den dagen vi flyttar till något större skulle jag absolut vilja ha hemstädning, förstå att kunna lägga den tiden på någonting man verkligen gillar eller något man måste göra och tänk att komma hem från en stressig och tung dag på jobbet till ett nystädat, fräscht hem någon gång i månaden, drömmen ju!

Det är tillsammans med hemmiljo.se som jag skriver detta inlägg, dem finns i Stockholm och förutom hemstädning erbjuder dem även flyttstädning och fönsterputs, alltså förstår ni?! Tänk vad skönt att kunna ta hjälp med flyttstädning när man ska flytta, att slippa det också mitt i bland allt annat man behöver stå i i och med en flytt.

Så till alla er som vill ha hemstädning i Stockholm och själv vill kunna lägga mer energi och tid på andra saker som ni behöver göra eller gillar att göra, så tycker jag definitivt att ni ska kika in hemmiljö.se och se om det är någonting för dig. För hörrni, hur kul är det egentligen att spendera hela dagen med storstädning?

  • Tips

Gillar

Kommentarer

Maja
,
Att jag tog hjälp med flyttstädning när jag flyttade senast var verkligen guldvärt! Väldigt bra tips!
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Det förstår jag verkligen, måste underlätta flytten mycket 🤗
nouw.com/nikolinapettersson
tessbjork
tessbjork,
Bra tips! Tycker också det är väldigt tråkigt att städa!
nouw.com/tessbjork
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Kul att du tycker det ☺ hehe, förstår dig, och jag tror inte vi är ensama om det 🙈
nouw.com/nikolinapettersson