Det förflutna -

Min vardag

Just nu sitter jag i min soffa, lyssnar på musik, kollar ut på träden som lyses upp av solens strålar. Oj så fint det är att löven fortfarande sitter kvar på träden. Oscar ligger på andra sidan soffan och ja, jag tror att han tycker att de bästa imed hela flytten är just att han fått en soffa igen, annars så har han varit väldigt orolig sen vi flyttade hit men jag tror han kommer lugna sig om någon dag, han är lite som mig, en orolig själ som tycker att det är jobbigt med förändringar. Kvällen igår spenderade jag med plugg, jag har missat rätt mycket den senaste veckan då jag haft så mycket annat så jag hade "lite" att ta igen, behöver även försöka plugga idag då vi har en redovisning nästa vecka..
Det är så otroligt ovanligt att bo själv, jag har ju faktiskt inte bott helt själv sen 2014 i Karlstad, och ja, det gick ju inte så bra. Men mycket har hänt sen dess, jag känner mig själv bättre idag och jag tror jag behöver detta för att kunna växa, lära känna mig själv mer och utvecklas.

Nu på morgonen har jag även suttit och bläddrat igenom några gamla blogginlägg, jag förstår verkligen varför jag har skrivit så mycket genom åren och att det verkligen vart ett sätt för mig att börja bearbeta vissa saker, och ibland saknar jag att skriva på det sättet.... men jag tror nog ändå att jag ska försöka reposta några av inläggen jag läst igenom någon dag..
Förövrigt såg jag en väldigt fin film sen igår, en verklighetsbaserad film om en ung kille med cancer, Clouds heter den, finns på disney+, bara ett litet tips.

// Två bilder från förra hösten/våren? Insåg att jag inte fotat på evigheters evighet haha..//

Gillar

Kommentarer

emelivet
emelivet,

Den måste jag se😍 älskar halsduken😍😍

nouw.com/emelivet
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Gör de 😊 Tack fina du 😃 <3
nouw.com/nikolinapettersson
Sophia
,

Har ni separerat?

Kramar <3