Det där är inte jag.. -

texter

Som många av er vet skriver jag mycket, jag mår bra av att skriva när jag är väldigt vilsen inombords, behöver reda ut saker inom mig eller kanske bara behöver få ur mig saker jag kanske inte är redo att prata om, det lättar alltid lite, sen väljer jag sällan att dela med mig av allt här eller till någon annan, ni skulle bara veta hur mycket texter det finns i min kategori "utkast" här i bloggen haha.

Men detta är något jag tänkt på en längre tid men inte skrivit ner, men jag tänker att kanske, kanske är det någon som känner igen sig i det?
Har ni någon gång kollat tillbaka på någon gammal bild/minne och känt att det inte är ni? Att det inte var ni som var där och gjorde de? Som att det hänt i ett annat liv?

Ungefär så känns de för mig när jag kollar tillbaka på saker/bilder innan 2015 och även i perioder efter det.. Eftersom mitt huvud valt att inte minnas så mycket från den tiden så känns det inte som det hänt mig, i mitt liv, det känns inte som det vart JAG, jag vet att det har hänt för det är jag på bilderna eller jag som tagit bilderna, men det känns inte som mig, som mitt liv, eftersom jag inte minns det mer än ur en bild.. Det känns så länge sen, som mer än 5-10 år sedan..
Det känns inte som det hänt i mitt liv, det känns inte som det har hänt/vart JAG..

När jag ser en bild och tänker tillbaka till det känns det inte som det är något jag gjort/vart med om..

Kanske svårt att förklara och kanske svårt att förstå, men kanske finns någon som förstår eller känner igen sig på något sätt..

// Det finns så mycket i mitt liv som jag minns så lite av, eller inte minns någonting alls av, finns inget speciell bild för det utan det är så gott som alla bilder innan 2015..//

  • texter

Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
Åhja, precis det du skriver har jag varit med om! Det känns liksom så konstigt när man ser de bilderna, är det verkligen jag? Kram <3
nouw.com/emmaengstrom
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Precis så är det.. men antar att det är för man vart frånvarande under de tiderna och även kanske för hjärnan inte haft möjlighet att komma ihåg det.. stor kram fina du ❤
nouw.com/nikolinapettersson