DET är att vara stark -

Att vilja ha något som någon annan har. 

hur ofta har du inte tänkt tanken på att du skulle kunna dö för att ha "den personens ben, motivation, ork eller hår"? Hur ofta har du inte önskat att du kunde bytt bort dig själv till någon annan? Hur ofta har din röst i huvudet sagt att du är värdelöst? Hur ofta har din röst i huvudet sagt att dina ben inte duger och att du själv inte duger? Hur ofta har din röst i huvudet ljugit för dig, sagt något negativt om dig själv? Tusen gånger, om och om igen.

Samtidigt som du hör att du är värdelös tänker någon annan person om dig hur fantastisk du är, hur underbar du är som person och hur vilken kämpe du är som orkar kämpa. Hur många gånger har du inte fått höra hur stark du är, hur fina ben och hår du har? Och allt du gör är att inte ta emot det, inte tro på det och säga att nej, jag är inte alls stark det är bara som det ser ut. 

Men ärligt talat, hur stark är man inte när man dagligen har en röst som säger åt dig hur dålig du är, hur tjock du är och hur värdelös du är men som ändå går i skolan/jobbar, träffar vänner, har ett leende på läpparna. Hur stark är du inte när du ändå går emot rösten och står emot. Att varje gång du faller, tar dig upp och kämpar på nytt. Hur jävla starkt är inte det?

Nästa gång någon säger till dig att dem beundrar dig, att du är stark. Ta till dig det och säg tack, för det är du. Du är starkare än någon annan och tro på det själv. Även om leendet inte alltid är på riktigt är det en sjuk stor ansträning att få andra att det är på riktigt. För om man kämpar på så kommer det leendet att vara på riktigt en dag, mer än någonsinn. Det går om man vill, oavsett vad. - de gör de faktiskt!!!

Gillar

Kommentarer