Den där platsen som jag undvikt i 10 år.. -

texter

Några av er kanske minns att jag gjorde något speciellt i dalarna när vi var där uppe sist, i vintras, jag besökte en plats jag velat besöka en längre tid, för att få ett "avslut", men en plats jag inte riktigt tagit mig till.. Jag pratade med H om detta och vi åkte dit en sväng en dag.

Vi besökte platsen där jag blev våldtagen för första gången för många år sedan.. 2009.. Det tog 5 år innan jag vågade berätta om detta för någon och sen 5 år till innan jag själv kunde lämna de bakom mig. Sen den dagen, för 10 år sedan har jag aldrig gått förbi den platsen, jag har alltid tagit omvägar när jag vart där omkring men eftersom de inte var i staden jag själv bodde i så har det ändå inte vart ett så stort problem, men när jag började bearbeta detta trauma med min terapeut 2014 pratade vi om att jag borde besöka platsen, för ett avslut på något sätt. Sen dess har jag tänkt på detta, jag har även tänkt att jag skulle göra de när jag vart uppe i dalarna nu efter jag flyttat, men bara tanken av att åka dit har fått mig att må så dåligt att jag inte riktigt klarat av det.
I vintras gjorde jag det iallafall med ett väldigt bra stöd, i bilen på vägen till platsen mådde jag illa, jag ville spy och hela min kropp ville bara fly, en otroligt obehaglig känsla..
På vägen hem var jag mest ledsen, tårarna rann längst kinderna och jag kände mig väldigt tom inombords samtidigt som det var någon slags lättand, även fast jag idag inte undviker den platsen i vardagen eftersom jag bor 70 mil där ifrån så kommer jag inte undvika den platsen de gångerna jag är där uppe. Jag har lärt mig hantera allt som hänt, jag har bearbetat detta så mycket, så länge, på så olika sätt så jag kan verkligen lämna det bakom mig, även fast det än idag gör mig ledsen och antagligen alltid kommer att göra det. Att besöka platsen var den sista dörren att stänga kring denna våldtäkt. Det gör fortfarande ont i mig när jag pratar om och kring denna och de andra våldtäkterna och de kommer det alltid att göra, det har hänt och det har tagit ifrån mig en jävla massa år men idag blickar jag bara framåt, de ska inte få ta fler år ifrån mig.

  • texter

Gillar

Kommentarer

Mittensammaliv
Mittensammaliv,
Så hemskt...jag skickar en stor varm kram till Dig ❤
nouw.com/mittensammaliv
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Stor kram tillbaka ❤
nouw.com/nikolinapettersson
Sivervalls
Sivervalls,
Så hemskt! Men verkligen jätte starkt gjort av dig. KRAM💕🌺
nouw.com/sivervalls
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Tack snälla, tror det var behövligt.. kram ❤
nouw.com/nikolinapettersson
MissJohansson
MissJohansson,
Så starkt gjort av dig vännen! Vad stark DU är! Stor kram till dig hjärtat! Så bra inlägg! <3
nouw.com/missjohansson
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Men tack snälla för dina ord ❤ stor kram
nouw.com/nikolinapettersson
Naatly
Naatly,
fan så STARK du är!! Så himla bra jobbat! Förstår att det måste ha varit tufft, men så långt du har kommit ❤️ All kärlek till dig!
nouw.com/naatly
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Det känns väldigt skönt nu efteråt och något jag verkligen behövde göra.. du är otroligt stark Nathalie! Tack för dina fina ord, stora kramar ❤❤
nouw.com/nikolinapettersson
Emma Engström,
Starkt av dig att du delar med dig, men också att du åkte dit! Massvis med kramar <3
nouw.com/emmaengstrom
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Tack snälla fina Emma ❤
nouw.com/nikolinapettersson
Minangel_Lily
Minangel_Lily,
Camilla
,
Så fruktansvärt hemskt vännen 😢
du är verkligen så stark som besökte platsen igen ❤️
Månoga kramar ❤️❤️
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Tack snälla Camilla, det kändes som något jag behövde göra.. stora kramar ❤
nouw.com/nikolinapettersson
Amanda
,
Det är så fint att du delar med dig och du är otroligt stark 👊🏼