Dem tyckte de var fel av mig att tacka nej till slutenvården -

Anorexia, Psykisk ohälsa, Min historia

När jag valde att tacka nej till slutenvården i Lund så blev många arga på mig, dem flesta blev nog arga för att dem var så oroliga för mig och var tveksamma om jag skulle klara mig själv hemifrån så tidigt, många tyckte de var fel val av mig då dem ansåg att jag/min sjukdom tär så mycket på förhållande osv..

Helt ärligt så är jag, som jag tidigare skrivit, otroligt glad för att jag var inlagd i Lund i en vecka, de gav mig verkligen motivationen och bestämdheten till att klara detta hemifrån, hade jag stannat kvar på slutenvården hade jag garanterat inte tagit mig så långt som jag har gjort hemifrån, jag hade aldrig klarat av att gå upp dessa kilo där som jag gjort hemma, hemma har jag min trygghet och de som får mig att bli mest motiverad, hemma har jag en person jag vågar prata och säga allt till, hemma har jag verkligen den stöttningen JAG behöver, så för mig var de rätt val, vad alla andra än säger och tror.

Gillar

Kommentarer

mittlivsomsofia
mittlivsomsofia,
Du gör det som känns bäst för dig och du är verkligen en riktig kämpe finaste Nikolina 😘❤️❤️
nouw.com/mittlivsomsofia
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
de är verkligen du med Sofia, du är så mycket starkare än du tror 😘💪💪❤❤
nouw.com/nikolinapettersson
elinjohnssons
elinjohnssons,
Om du känner att det var rätt val för dig så tycker jag du gjorde helt rätt. Jag tycker du är stark som valde att lyssna på dig själv. Så fortsätt så!! Jag hejar på dig! 😃
nouw.com/elinjohnssons
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Men åh, tack snälla fina du, de värmer massor verkligen! 😊 kram 😘
nouw.com/nikolinapettersson