De senaste dagarna -

Min vardag

Ja ni, de har hänt mycket de senaste dagarna, vi har fått hem vår soffa, fått upp fler lampor/kronor, tv och tvbänken, imorgon ska vi även få hem vårt vardagsrumsbord.
Jag har även hunnit rida med mamma samt hjälpt mamma att packa och flyttat massa grejer, fy fan vad de är jobbigt att bära möbler och kartonger i ett trapphus.. jag har även träffat min bästa kurator och vart på AF eftersom jag bara är 50%sjukskriven just nu... måste verkligen poängtera att min handledare verkar bara helt jävla underbar!! Så förstående, hjälpsam och snäll, kändes verkligen så skönt och en extrem lättad för mig just nu..

Och idag har de vart ett riktigt höstväder, blåst och regnat om vartannat och nej inte fan fick jag ligga inne i soffan och mysa och njuta av att vara inne haha, har sprungit på ärenden å flyttat massa grejer. Blir att hjälpa mamma lite imorgon också med lite flytt och städning men sen får jag nog vila och fy fan va skönt de ska bli, att bara ta de lugnt utan några måsten hit och dit... är helt utmattad efter de senaste dagarna, de har vart lite för mycket för mig men när jag kom hem dyngsur idag på eftermiddagen kunde jag knappt slappna av, har så svårt att varva ner när jag vart igång hela tiden och haft fullt upp. Vart även att fixa stallet på kvällen men är så tacksam för min duktiga pojkväns hjälp. Men när jag kom hem igen så kom ångesten som vanligt och gnager på mig att jag måste träna, jag måste röra på mig, även fast jag sprungit upp å ner i trappor hela dagen med möbler och kartonger och gått fram å tillbaka på två möten, men ändå skäller mina demoner på mig för att jag ligger i soffan och försöker slappna av istället för att gå ut och gå i regnet och blåsten... uuääk känner jag mest, jag tänker fan i mig ligga kvar här. punkt slut.  De blev ett extremt rörigt inlägg men en lite uppdatering iallafall haha.

  • Min vardag
  • Nära Ängelholm

Gillar

Kommentarer

Henrik
,
Du är så jävla duktig älskling 💖💖 det får bli popcorn mys i soffan ikväll 💖💖💖
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Du är världens bästa mitt hjärta <3 mm, längtar!! 😃 <3
nouw.com/nikolinapettersson