darkside -

i onsdags blev jag hembjuden till emma på knäckepizza och vin och massa mysprat som alltid, sen var även gottis å emelie där en sväng, riktigt bra vänner de där alltså!
Ikväll blir de halloweenfest för hela slanten och kanske utgång imorgon också eftersom de inte blev nå uppsala denna helg som de var tänkt. men saknar mina systrar.
Annars har jag väl vart ute och gått och tränat lite extremt mycket denna vecka så blir lugnt på den fronten i helgen tror jag.
Förövrigt hände de, enligt mig, en rolig sak på systemet igår, eftersom alla alltid kommenterar att jag ser så mycket yngre ut än vad jag är så är jag väldigt van vid att alltid få visa upp legg i kassan, så med legget i handen och ska ge de till han i kassan, så skrattar han lite, skakar på huvudet och säger; Jag känner igen dig, du är ju som en kändis här. jag blev rätt chockad själv, för haha, ja nu tror folk säkert att jag är en alkis och är där ofta men så är de inte, jag har inte vart där på 1-2 månader nu faktiskt.. haha. Men tror han kommer ihåg mig för jag är så ful, för ja, de e de så man känner sig efter ha gått 1,5mil i regn:)))

Gillar

Kommentarer