Dagens hjälte -

Min vardag

En dag kommer jag kunna skratta åt min morgon idag, men inte än.

Jag vaknade trött som ett as lite innan 8 och skulle ut och gå med Oscar innan jag skulle gå bort till ätstörningsenheten på möte. Innan jag går ut genom vår ytterdörr känner jag utanpå min jackficka och tyckte att jag kände min nyckelknippa så jag går ut. Väl utanför dörren stoppar jag ner handen i fickan och inser att min nyckel inte finns där.. Känner efter 10 gånger till men inser tillslut att jag blivit utelåst.. Jag och Oscar var utelåsta.. Jag ville bara ge upp, skita i allt, jag orka fan inte med mig själv mer... Men jag försökte ringa min pojkvän som jobba så han svarade inte, PANIIIIK, jag försökte ringa mamma som satt i ett möte så hon svarade inte heller.. Jag ringde Lisa i hopp om att iallafall hon skulle svara. Och de gjorde hon, tur nog! För annars vet jag inte vad jag skulle gjort... Jag grät. Och Lisa, så jävla snäll som hon är, hoppade in i bilen och körde emot mig.
Jag försökte ringa och komma i kontakt med min pojkvän så vi skulle veta vart vi skulle köra och så han visste att vi skulle komma, tillslut, när vi väl var i Helsingborg fick vi tag i honom, kl 9 då han hade frukost. Så tillslut, efter lite om och men fick vi tag i honom och nyckeln iallafall. Fick även lov att ringa till ätstörningsenheten och säga att jag skulle bli försenad.
Efter om och men, hit och dit och försenat så kom jag till mitt möte iallafall och dom var ganska förstående och Lisa fick hänga lite med Oscar medans jag var på mötet.

Jag kommer ju antagligen aldrig mer glömma nyckeln iallafall om vi ska se de positivt....

Går inte att sätta ord på min tacksamhet till min fina vän som ställde upp idag, som räddade mig idag, hon är verkligen guldvärd och betyder så otroligt mycket för mig.
Tusen tack ännu en gång för att du ställde upp idag och för ALL hjälp idag, du är min stjärna!

  • Min vardag
  • Nära Ängelholm

Gillar

Kommentarer

lisawahlander
lisawahlander,
Älskade vän, du vet att jag alltid kommer direkt, oavsett tid på dygnet! Alltid lika skönt med lite kvalitetstid med dig! Love u min bästa! <3
nouw.com/lisawahlander
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
All kärlek till dig min stjärna och hjälte <3<3 vet inte vad jag hade gjort utan din hjälp idag <3 så glad å tacksam för att jag har dig <3 Love u <3<3<3
nouw.com/nikolinapettersson