Dagens fynd -

Bilder, Min vardag

De var inte så mycket folk när vi kom fram till Gekås men när vi var klara runt lunch så var de väldigt mycket mer folk. Vi hittade de mesta som vi skulle ha tror jag och tusen andra saker också såklart.. haha. Har redan pengarångest... Men jag köpte faktiskt ett par helt galet sköna och snygga ridbyxor, kommer nog upp någon bild på dem när jag har dem i stallet någon dag. Älskar även Adidasbyxorna jag fyndade, lite väl stora men bra att växa i tyckte Henrikoch jag bor ju typ bara i mys/slappa/lite stora byxor så behövligt med ett par nya. När vi var klara på Gekås åt vi lunch och sen gick vi runt och kollade i de andra butikerna som ligger där. En super mysig och bra dag.
Jag fick med de flesta sakerna på bild men tvättmedel, sköljmedel och sådana saker kändes fett onödigt att fota.
Nu har vi precis skjutsat min mamma till flyget då hon ska upp till Uppsala och mina systrar några dag så vi har hästarna, eller jag har, men min fina, snälla pojkvän hjälper till som alltid. Världens bästa.

salt och pepparkvarn, grytlappar, ljus, stavmixer med tillbehör, fjäderlampa, tallriksunderlägg, schampo, fyllespel och candy shot.

~Drömfångaren och mina Adidasbyxor är inte från Gekås utan från andra butiker där.~

Gillar

Kommentarer

EmmaRickardsson
EmmaRickardsson,
Härliga bilder! 😄
nouw.com/emmarickardsson
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
tack snälla! 😃
nouw.com/nikolinapettersson
sofiekahnberg
sofiekahnberg,
Lampan och drömfångaren var galet fina! Byxorna såg grymt sköna ut också för den delen! Önskar verkligen att man hade pengar över så man kunde köpa typ massor med halvt onödiga saker bara för att, men har man häst så har man. 😉
nouw.com/sofiekahnberg
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
tack snälla, de tycker jag med 😃 haha, nej de är tyvärr ofta så när man har häst, man får prioritera väldigt annorlunda emot andra då 😊
nouw.com/nikolinapettersson
carolinamikaela
carolinamikaela,
Å vad härligt! 😍 Vill också till ullared och shoppa loss men min köraste vägrar nästan 😅
nouw.com/carolinamikaela
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Du får muta med honom 😃 finns några riktigt fina saker där 😃
nouw.com/nikolinapettersson