Dagen före nyårsafton -

Min vardag

Gårdagen gick i ett, vi var på väla en sväng under dagen, min pojkvän fyndade en fin skjorta men ingenting fick följa med mig hem, lika bra de eftersom jag måste vara lite snål nu men såg iallafall lite fina saker. Annars var vi i stallet och fixade, jag red tyvärr inte då ticke fortfarande har en sko för lite på hovarna, väldigt segt med ofrivillig vila och jag vet någon som kommer vara som en exploderande bomb när jag väl kan rida igen, de blir förhoppningsvis efter nyårshelgen.

Idag var jag upp tidigt då jag skulle bort till ätstörningsmottagningen för att prata om att få hem ett boll/kedjetäcke, har redan ett kedjetäcke hemma eftersom min mamma tog saker i egna händer i våras och sydde ett eget till mig, så jävla bra då jag verkligen behöver ett tyngtäcke för att kunna vila och slappna av i kroppen.. Eller de är de som kan hjälpa bäst iallafall. Får se om jag får hem ett "riktigt" täcke senare eller hur de blir, ska på ett till möte om de med kommunen också och sen prova ut ett täcke till mig. Super trevlig person jag träffade idag, så lätt att prata med om allt men måste ju säga att de var ganska jobbiga att jag inte fått veta någonting om detta möte, ingen lapp i brevlådan, inget samtal utan igår kväll fick jag ett sms om tiden idag. Tack för den förvarningen osv. jaja. kommunikation är ju inte alltid så lätt för sjukvården.

Imorgon är de nyårsafton hörrni, helt galet vad fort de går, nyårsafton, dagen alla vill ska vara perfekt och alla har så höga förväntningar på och planerat i veckor, kanske månader till och med. Själv vet jag inte ens vad jag ska ha på mig, men de löser sig ju alltid haha.

Insåg även igår att min blogg tagit bort flera jag följer här på nouw av sig själv? Snällt av den.. gör mitt bästa för att börja följa dem igen haha..

Dåligt långt inlägg detta blev då.. haha. jaja. Nu sitter vi i bilen påväg till flygplatsen för att hämta min mamma iallafall sen ska vi åka och handla lite till imorgon. 

~Längtar så mycket tillbaka till den resan och värmen ~

  • Min vardag
  • Nära Ängelholm

Gillar

Kommentarer

Nettan
Nettan,
Längtar med efter värme 😋
nouw.com/nettan
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Ja visst vore de skönt med lite sol och värme? ! 😃
nouw.com/nikolinapettersson
Belliblonkan
Belliblonkan,
Så snygga bilder :*
nouw.com/belliblonkan
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Åh tack snälla fina du 😃
nouw.com/nikolinapettersson
lifebyhelena
lifebyhelena,
Jag har ett kedjetäcke. Kan inte sova utan det! Helt fantastisk uppfinning! Hoppas du får ett ❤❤❤
nouw.com/lifebyhelena
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Förstår dig verkligen, de är verkligen en fantastisk uppfinning 😃 kram fina ♡♡
nouw.com/nikolinapettersson
Naatly
Naatly,
Mitt landsting skriver inte ut tyngdtäcken vilket jag är SÅ sur över! Jag har tjatat och tjatat, men de hjälper ju inte 😜 för dyrt enligt dem. Hade funderingar på att göra ett själv jag med, men har varken tålamod eller symaskin, haha.

Underbara foton btw 😍
nouw.com/naatly
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Men va?! Så jävla dåligt.. de gjorde dom inte i dalarna där jag kommer från men här gör dom de tydligen utan problem, skönt nog! De borde det göra i alla landsting! 😊 nej de är nog lite svårt utan symaskin tyvärr :/ kram på dig ♡
nouw.com/nikolinapettersson
Ida,
Guuud va härligt det ser ut med sol och bad o värme 😃😃
onlyonewaytogo.blogg.se
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Ja verkligen, de hade inte suttit fel! 😃
nouw.com/nikolinapettersson