Dagen efter födelesedagen -

Min vardag, Bilder

Jag känner en sån enorm tacksamhet i hela min kropp till alla fantastiskt fina människor jag har i mitt liv efter gårdagen. Jag är så evigt tacksam och kärleksfylld.

28 år, ett år äldre och livet ser absolut inte ut som jag trodde att det skulle vid denna åldern när jag var barn, men jag är så tacksam för allt livet lärt mig, att jag får fortsätta bli äldre, jag är tacksam för varje dag jag får fortsätta utvecklas som person och att jag idag börjar hitta mig själv igen och skiter i vad andra tänker eller tycker, något jag önskar att jag hade kommit i insikt med redan som barn.
När jag var yngre, och även för bara några år sedan så gillade jag inte att fylla år, delvis för att jag alltid blev besviken, antagligen är det med sen barndomen när ens vänner fick finare och dyrare paket än en själv (vilket jag har full förståelse för idag) men då var det typ det enda man brydde sig om i skolan och det var något som gjorde mig mycket besviken som barn (tänk om man kunde sett allt annat fint man hade istället, men tack för att man lever och lär) och även den där åldersnojan har varit jobbig kring min födelsedag, men idag gillar jag att fylla år, jag vet att mitt liv tagit en krokigare väg än kanske många andra i min omgivning men livet har sina utmaningar för oss alla och jag är så tacksam för att jag får leva, att jag faktiskt får bli äldre, att jag får lära känna mig själv mer och utvecklas mer som person och idag bryr jag mig inte speciellt alls om vad jag får för presenter, såklart är jag extremt tacksam för det jag får och uppmärksamheten från mina nära och kära, men det är kärleken som jag får från dem runt omkring mig som verkligen betyder något, som värmer mig på riktigt. Mitt hjärta svämmar verkligen över för alla fina och fantastiska människor jag har i mitt liv.

Gillar

Kommentarer

Jenny
,

Älskar din utveckling! Stort grattis!

artist
artist,

Grattis i efterskott kloka och fina du!🎉💓

nouw.com/artist
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,

Stort grattis på 28 års dagen och fin delning, kram <3

nouw.com/sarahlinnsliv
svullo
svullo,

G*r*a*t*t*i*s i efterskott, vi är båda födda i april men du är född på en bättre dag än jag, jag är ett måndags exemplar 😉

nouw.com/svullo