Dagar som dessa är avståndet extra jobbigt -

texter

Idag fyller en av mina närmsta vänner år, hela 25 år och jag hatar att jag är 70 mil ifrån henne.
Den här kvinnan är jag så imponerad över, över allt hon gjort i sitt liv, den person hon blivit, den fantastiska mamma hon alltid är och allt annat som hör till livet, jag är så imponerad och så stolt.

Texten nedan är en text jag skrev till henne till en bok hon fick innan sitt bröllop, en hundra procent ärlig och personlig text till en av mina bästa vänner.

Jag vet inte vart jag ska börja, att flytta 70 mil ifrån sin bästa vän är bland det jobbigaste jag gjort, jag saknar dig varje dag men jag vet att du alltid finns ett samtal eller meddelande bort och jag visste redan då, att jag lämnade dig med en person som älskade dig villkorslöst mycket, och så rätt jag hade, snart är ni man och fru. Jag är så tacksam för att du stått stadigt vid min sida sen högstadiet och stöttat mig igenom allt i livet. Du är en helt fantastisk vän, du är så jävla fin inifrån och ut och jag önskar du kunde se hur fin och fantastisk du verkligen är, du är guldvärd för mig och jag önskar dig all lycka du verkligen förtjänar i framtiden.

// Jag minns dom två sista bilderna så väl, den är ifrån din födelsedag när du var så ledsen och besviken och jag och Emma kom och överraskade dig på kvällen med massa gotte och sällskap, vi väntade på dig ute i snön och kylan i evigheter för att du skulle komma hem från stallet men jag tror inte du ville komma hem eftersom dagen i sig inte alls vart som jag tror du förväntat dig.. Men det bästa är, att jag vet att du inte känner dig så ensam längre och har din fantastiska familj att fira och dela din födelsedag och alla andra dagar i livet med - jag älskar dig min lillking, lika mycket nu som då //

  • texter

Gillar

Kommentarer