Början på en tuff resa -

Psykisk ohälsa

Just nu händer de saker runt omkring mig, jag vet inte, för en gångs skull känns de svårt för mig att skriva, jag som alltid annars har så lätt att skriva...
Äntligen, efter 4,5 månaders väntan så har jag fått kontakt med dbt- teamet i grannkommunen, just nu går jag där och träffar en ur teamet för att prata om dbtn, hur dem går till väga, vad som händer, varför man känner som man gör osv osv.
Jag vet dock egentligen inte än om jag kommer få börja på dbt'n då jag isåfall måste ha någon kontakt i min kommun men dem har jag inte hört ett ljud från sen min kontaktperson där slutade, dem som lovade att jag inte skulle ramla mellan stolarna, tack igen sjukvården.
Allt är iallafall väldigt nytt för mig, de är läskigt och väldigt jobbigt, men framförallt bra, jag tror detta verkligen kommer kunna hjälpa mig framåt, (OM jag får platsen) de är något jag måste göra för mig själv, för att kunna må bättre, för att lära mig hantera saker och känslor på ett bättre sätt, detta är en resa jag behöver göra själv, för min skull.. De kommer bli tufft men tillslut tror jag verkligen de kommer bli bra men de tar verkligen mycket på den lilla energi jag har, inte bara att träffas och prata om massa jobbiga saker som man egentligen skäms över osv utan även de här med att vara ute bland massa folk, de är jobbigt för mig, blir så otroligt trött i huvudet och kroppen de dagarna jag vart iväg.. men även de är nyttigt och bra för mig, de vet jag, men bara för att jag vet att detta är bra gör de de inte mindre jobbigt... men så är de.

Jag kämpar aktivt för en bra förändring helt själv, hela tiden, varje dag, jag är väldigt medveten om saker jag gör och inte men jag behöver hjälp för en förändring, och jag vet att jag kommer lyckas med de, de kommer bli bra, jag kommer få ett mer normalt liv igen, de går, bara man vill, och jag vill de, mer än mycket annat.

Man måste få må dåligt ibland men man måste även få må bra och vara lycklig, JAG är den enda som stoppar mig - MITT LIV ÄR NU!

Så, nu vet ni lite mer om hur de ligger till för mig just nu och om ni har några frågor så ställ dem här nedan så ska jag försöka svara på dem sen.


Gillar