Blommor och choklad -

Kärlek, Min vardag, Psykisk ohälsa

Idag har jag sprungit runt mellan 3 möten innan klockan 16, så om jag är trött, utmattad, död? OH JA. Hatar att ha så mycket på en och samma dag, bara massa stress, men varför skulle någon ta hänsyn till mig? de gör dom ju aldrig... Men skönt att de är gjort iallafall och de gick väl helt okej, jag lever ju än uppenbarligen haha. Gillar verkligen inte sista personen jag träffa, tror inte de kommer ge mig något, finns ingen förståelse alls i den människan...

Och senast igår bröt jag ihop helt, med en helt oskyldig människa på andra sidan telefonen, stackars kvinna, mina ben bara vek sig i hallen och tårarna bara rann, jag grät hysteriskt och hade ingen makt över de..
​Men idag har jag iallafall fått ett positivt besked, några andra är fortfarande väldigt ovetande vilket ger extremt mycket ångest.. Men de var skönt att få känna att de kan löna sig att armbåga sig fram när man egentligen verkligen inte orkar..

Överraskade min pojkvän i morse med lite blommor och choklad. Han är verkligen världens finaste kille, inifrån och ut och jag är på riktigt imponerad av honom att han står ut med mig just nu och han är den som alltid kan få mig lite lugnare när jag är allt annat än lugn..

Åkte till stallet med mamma emot kvällen iallafall, mår alltid lika bra av att rida ticke, han är mitt lilla energipiller och mysigt att ha sällskap av bästa mammsi i stallet även fast jag inte fick sällskap av henne på ridturen. Ticke var pigg och galen iallafall, han kunde knappt skritta utan tacktade bara, och jag sitter bara och skrattar, min lilla energibomb ♡ Nej nu ska jag kolla klart idol och vänta på att min älskling kommer hem.

Gillar

Kommentarer