Black friday -

Tips

~ Inlägget är i samarbete med www.theblackfriday.se ~

Den 23 november är de äntligen Black Friday och vem längtar inte till den dagen??

Men hur lyckas man egentligen med med sina Black Friday köp på bästa sätt? Genom att planera väl ett par dagar innan kommer göra dig väl förberedd på rean. Att överösas av röda priser kan leda till en mängd inköp som du egentligen kanske inte skulle göra vilket aldrig brukar bli bra... Du borde besöka butikerna du är intresserad av innan startskottet till Black Friday går, de är aldrig fel att vara ute så långt som en vecka innan. Allt fler butiker/hemsidor väljer att tjuvstarta rabatterna redan på torsdagen men majoriteten håller dock fortfarande på “reglerna” och släpper erbjudandena klockan 00.00 den 23 November. Hääär kommer ni till fler bra tips för att planera Black Friday shoppningen på bästa sätt!

På denna hemsida hittar ni butiker som enligt deras erfarenhet brukar duka upp med stor rea under Black Friday veckan. Det är tyvärr inte helt säkert att just produkten sidan beskriver är med bland erbjudandena, men chansen är mycket goda. Kolla alltid flera tips för att jämföra vart de absolut bästa priset finns.
Desto närmare Black Friday 2018 vi kommer ju mer frekvent kommer theblackfriday.se uppdateras. Numera pågår Black Friday reor inte bara under en dag utan en hel vecka (Black Week).

Jag måste även nämna att de finns fallgropar under Black Friday. Black Friday bjuder utan tvekan på tusentals produkter som aldrig eller ytterst sällan sålts till ett bättre pris. När det kryllar av erbjudanden så är det lätt att bli fartblind. Är allt verkligen så billigt som det verkar? Nej tyvärr inte då en del väljer att höja sitt ordinarie pris. Rabatten som det skyltas med blir då många procent högre än den egentligen är. HÄÄÄR kommer ni till en rad med tips på hur man undviker att bli lurat under Black Friday, vilket jag personligen tycker att alla borde läsa...

Jag älskar iallafall denna hemsida då den underlättar shoppningen under black week något enormt, under Black Friday reor hittar ni alla reor som finns, man kan hitta någon ny butik eller någon gammal favorit, under denna länk är butikerna listade i bokstavsordning men de finns även en sida där butikerna är uppdelade genom saker och kategorier vilket vissa kanske tycker är lättare.
Några av mina favoritbutiker som jag kommer ha extra koll på tack vare denna hemsida är, ginatricot, Lyko, sportamore, nelly, arken zoo, CDon, Bokus, Cervera, Junkyard, stayhard, bodystore, roligaprylar, ja ni ser, dom har verkligen alla hemsidor och reor på denna hemsida.

Jag tycker verkligen ni ska göra som mig och vända er till www.theblackfriday.se innan och under den 23 november!

~ Bild lånad från google.com ~

  • Tips

Gillar

Kommentarer

Sarah
,
Åh! Längtar till Black friday! 😃
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Jag med 😍👌🏼
nouw.com/nikolinapettersson
lovebyagge
lovebyagge,
Älskar black friday och sen cybermonday bästa dagarna på året ju 😉
nouw.com/lovebyagge
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Haha jaaa, älskar dem 😍👌🏼
nouw.com/nikolinapettersson
Emma Engström,
Är verkligen så himla taggad inför detta!! <3
nouw.com/emmaengstrom
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Då är vi två 😍👌🏼
nouw.com/nikolinapettersson