bit ihop -

Min vardag, texter, Hästar

Idag har jag inte gjort så mycket, har verkligen inte haft ork till att göra något, har knappt orkat mig upp ur soffan förutom när jag gått ut med Oscar. Ångesten har vart extrem och jag har bara velat försvinna ur min kropp...
Jag känner mig verkligen så jävla misslyckad, jag ser konstant personer i min omgivning som lyckas med de ena efter de andra, de uppnår sina drömmar, sina mål och själv kommer jag ingenstans, jag står här på sidan och blir avundsjuk för andra får jobb som verkligen är mina drömjobb, jag blir självklart otroligt glad för dessa personers skull men en del av mig dör ändå, varför lyckas alla andra med aldrig jag? Jag hatar att jag aldrig lyckas med någonting och jag hatar att jag alltid blir bortvald av vissa personer. Jag känner mig verkligen så jävla misslyckad.. just nu vill jag verkligen bara försvinna, fly ifrån aaaaallt, men de är bara att bita ihop och inte ge upp..
På em åkte jag iallafall till stallet med mamma då jag verkligen kände att jag behövde de, mår bra av att bara vara i stallet och älskar ju att få rida Ticke, hade tänkt att rida ute men de satte tyvärr vädret stop för men lika glad för de var Ticke, min lilla glädjespridare, han vat verkligen som en tickande bomb och de är svårt att tro att han är så gamnal som han faktiskt är. Eftersom några ville läsa om min och Tickes resa så försöker jag skriva ihop en text om oss men de är lättare sagt än gjort haha, jag har svårt att veta hur detaljerat jag ska skriva men ska försöka skriva klart första delen nu i veckan.

~Några bilder från ett träningspass i somras~

Gillar

Kommentarer