Biljetter till Håkan i Malmö!!!! -

Min vardag, Psykisk ohälsa

Igår var jag så jävla trött, less, ledsen, nedstämd och bara allmänt nere, jag är så jävla svag just nu, helt utmattad. Läkarbesöket jag skulle ha nästa vecka blev av igår istället, fler mediciner och en remiss vidare från vc. Jag hoppas verkligen på att den nya medicinen ska hjälpa mig lite. Jag gillar verkligen inte att ta tabletter för att lösa problem, jag tror inte riktigt på sådant, inte i längden iallafall, men jag hade inte mycket val enligt läkaren så. Jag har extrem ångest, oro och stress över allt runt omkring just nu, som en person sa till mig förut, man måste vara frisk för att orka vara sjuk i detta samhället.. Men jag bryter ihop ibland och försöker stå ut och kriga på...

Gårdagen vart bara allmänt jobbig och den extrema smärtan jag kände i ryggen hela dagen gjorde inget lättare.. Min kväll spenderades iallafall med min fina pojkvän och tillslut kunde jag slappna av lite. Blir tokig på all oro jag har i kroppen just nu... kan verkligen inte slappna av.
Sov inte så bra heller, men de är ju standar för mig, även fast jag äter sömntabletter.. Idag har vi iallafall bokat biljetter till HÅKAN KONSERT, ja, alltså sån LYCKA när de efter 1,5h gick att boka 2 biljetter!!!! ÄÄÄÄNTLIGEN ska jag snart få se honom live!!! Tror ingen förstår hur mycket jag längtat och längtar till den dagen, den 21 december, jag längtar efter dig!!!!!
TACK älskling, du är världens bästa och jag längtar tills jag får se Håkan och sjunga med i alla hans låtar live med dig vid min sida.
Nej nu ska vi åka till Helsingborg och leta efter lite presenter och annat fix, hoppas alla har en bra Lördag och helg. 

Gillar

Kommentarer

lisawahlander
lisawahlander,
Fy fan vad kul! Vad glad jag blir för dig, du är så värd de 😍😍❤️
nouw.com/lisawahlander
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Åh <3 Tack mim stjärna <3
nouw.com/nikolinapettersson