även fast man inte alltid syns... så finns man -

Min vardag, Psykisk ohälsa, outfits

~ en del av inlägget är i samarbete med SHEIN.COM ~


Hej å hå, länge sen sist nu.. Eller iallafall sen jag skrev ett ordentligt inlägg..
Så vad har egentligen hänt sen sist? inte mycket alls egentligen.. Jag har bestämt mig för att endast skriva och uppdatera när jag känner för de just nu, helt utan krav om läsare och hur många inlägg jag gör.. Ett tag hade jag läskigt många läsare vilket gjorde att jag satte en enorm press på mig själv.. vilket jag tyvärr konstant gör..
Jag har saknat er men de var väldigt bra för mig att ta distans från bloggandet en längre period, släppa stressen och alla mina krav jag har på mig själv här, jag har inte ens öppnat min dator på flera veckor...


Hur som helst, jag har iallafall införskaffat mig en ny telefon efter över 3 år med min förra så ville den tillslut inte laddas mer. Dock älskar jag min nya så inte så illa de ändå. Annars har jag gjort fransförlängning för första gången, älskar de!! Vi har vi haft snö här nere men den försvann lika fort vilket jag är glad för. Julen är även förbi, ni som läst min blogg länge vet att jag aldrig gillat julen, de blir nog lätt så när ens familj inte är hel längre men jag hade en mysig jul iallafall.. Juldagen festade vi, första gången jag drack sen midsommar och de reagerade min kropp rejält starkt på, inte så snällt att hälla i den en massa alkohol när den ändå inte mår bra, men men, kul kväll iallafall. Jag önskar jag kunde säga att jag mådde bättre nu, men de gör jag tyvärr inte, jag mår inte bra alls, jag kan verkligen inte hantera mitt mående och även fast jag försöker visa utåt att jag är glad så är de inte så, de är min älskade mask som så lätt åker på tyvärr, jag mår riktigt dåligt fortfarande MEN idag har jag äntligen fått träffa en läkare, de tog nog bara 2,5 månad, om inte längre haha och jag förstod knappt vad hon sa... Jag väntar fortfarande på DBT men ska iallafall börja med en drös nya tabletter som kanske kan hjälpa mitt mående lite, håll era tummar och tår tack.. Annars står nyår runt hörnet nu och i och med de får vi även snart nyckeln till nya lägenheten så vi har redan börjat packa och fixa massa här hemma. Skönt att kunna börja i tid, känns som de ändå kommer bli stressigt, haha.


Denna fina mysdressen har jag glidit runt i här hemma sen jag fick hem den, så otroligt fin och skön! Längtar tills de är varmare väder bara.. Hur som helst hittar ni den HÄÄÄÄR

Gillar

Kommentarer

Filippatipsar
Filippatipsar,
Bra inlägg!! Massa kramar till dig❤️☺️
nouw.com/filippatipsar
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Tack snälla fina ❤ stor kram ❤
nouw.com/nikolinapettersson
Ida,
Hoppas du får börja dbt snart!! Och att tabletterna hjälper dig lite <3 Älskar din mysdress sååå mycket!! MAssa kramar!!
onlyonewaytogo.blogg.se
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
De hoppas jag med.. känns som jag kommer skita i de annars...😔 tack snälla, älskar den också 😘 stora kramar ❤
nouw.com/nikolinapettersson