Att verkligen försöka vara här och nu och inte i det förflutna -

Psykisk ohälsa, texter

Jag har verkligen insett att jag är en liten periodare när de kommer till min blogg och skrivandet, när jag mår dåligt så skriver jag mycket, för det hjälper mig, men när jag mår bättre, okej, så skriver jag oftast inte så mycket för de brukar vara så neutralt då, men jag har verkligen insett att jag är lite rädd för att säga att jag mår bra och av att känslor som glädje, lycka och andra positiva känslor, för ledsamheten är min trygghet, de är de molnet som alltid tar mig under sina armar och alla definierar såklart BRA på olika sätt.. Det är läskigt samtidigt som jag verkligen älskar det.
Att definiera känslor och verkligen känna efter är otroligt viktigt och bra att göra, jag blir verkligen bättre på det framförallt att känna positiva känslor som tyvärr tryckts undan lite när jag mått som sämst och jag blir verkligen bättre på att vara här och nu, att komma ihåg att mina tidigare erfarenhet av olika situationer inte betyder att de kommer bli så NU, detta är något jag kommer behöva träna mycket på då det är så jag fungerat och tänkt i flera år vid vissa situationer, de är bara att lära om och försöka se verkligheten här och nu som den faktiskt är, inte hur de var då med andra personer eller andra förutsättningar. Jag är inte lika rädd för saker som kan ske, saker jag har erfarenheter av har skett, längre, absolut vet jag att de fortfarande kan ske, men jag har verkligen börjat förstå i mitt huvud att de är okej om de sker, då får jag hantera det DÅ, saker löser sig alltid, och de är bara onödigt att vara rädd för saker i förväg, mitt huvud börjar verkligen förstå de igen, äntligen.
Att vara här och nu, njuta av det som är NU kommer man verkligen uppskatta att man gjort längre fram i tiden när de inte är så längre. Idag har jag verkligen lärt mig att medveten närvaro, mindfulness, inte bara handlat om yoga, absolut är de kanske lättare för andra att vara de genom yoga men de är så mycket större, viktigare och egentligen enklare.
Jag är faktiskt stolt över mig själv att jag har kommit fram till de jag faktiskt gjort idag, att jag verkligen ser livet ur en annan synvinkel idag, men jag vet att jag alltid kommer behöva jobba på detta, i alla olika situationer, för att inte falla tillbaka till mitt destruktiva tänk som jag vart fast i i så många år..

#bestofnouw

Gillar

Kommentarer

Stina
,
Tycker verkligen du är grym och otroligt KLOK, tänk om fler kunde lära sig att tänka som du idag gör.. Kram
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Men tusen tusen tack!! Dina ord värmer massor!!🙏🏻 Stor kram ☺
nouw.com/nikolinapettersson
Ida,
Du har kommit så långt och utvecklats mycket! Lärt känna dig själv på ett djupare plan verkar det som 💛
onlyonewaytogo.blogg.se
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
De har jag verkligen och jag är så enorm tacksam för att jag verkligen lyckats göra de 🙏🏻 enda vägen är framåt nu! Stor kram fina Ida ❤
nouw.com/nikolinapettersson
erikssontowa
erikssontowa,
du är så klok <333
nouw.com/erikssontowa
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Tack med det är verkligen du med!!😍🙏🏻❤
nouw.com/nikolinapettersson
annahadarzon
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Finaste Anna ❤❤
nouw.com/nikolinapettersson
artist
artist,