att sakna -

Bilder, Kärlek, texter

Vissa dagar är jobbigare än andra och jag tror de som är djurmänniskor kommer förstå detta bättre än andra..
Jag, eller min familj har haft hund sen jag föddes men förra sommar blev vår senaste hund sjuk så vi fick lov att ta bort henna väldigt drastiskt.. Hon var väldigt speciell för mig, hon har alltid tytt sig till mig men mer märkbart blev de när jag flyttade hem från Karlstad våren 2014, när jag mådde, rent ut sagt, åt helvete.. och sen den dagen jag flyttade hem igen var hon alltid vid min sida, alla de mörka dagarna jag inte orkade ta mig ur sängen så låg hon vid min sida eller nedanför sängen på golvet... hon var alltid där jag var och följde alltid efter mig som en svans och hade alltid full koll på mig.. Hon var verkligen min skyddsängel, min vapendragare, min bästa vän, den som aldrig svek mig och verkligen den snällaste hunden man kunde ha.. Hon som de flesta djuren, accepterade mig precis för den jag är och bara fanns vid min sida. 
​De gjorde så jävla ont i mig och mitt hjärta när hon somnade in framför mina ögon, de gör fortfarande ont i mig när jag tänker på de ögonblicket och tänker på henne..
Jag saknar henne verkligen varje dag, jag saknar verkligen att ha en hund, en hund som alltid kan vara med mig.. och så gott som varje dag sitter jag på blocket och söker och kollar på hundvalpar, längtar verkligen så sjukt mycket tills den dagen jag har råd och kan köpa en hund.

Gillar

Kommentarer

linneafunck
linneafunck,
Åhh, har en Lagotto och förstår. Är verkligen ens bästa vän. :'(
nouw.com/linneafunck
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
De är de verkligen, minns sagt.. njut och ta väl hand om din hund, de är en vän för livet ♡
nouw.com/nikolinapettersson
Mathilda
,
ååh. <3 <3 <3 kramar
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Massa kärlek till dig min fina vän ♡♡♡
nouw.com/nikolinapettersson