Att jämföra olika avtal -

Tips

Pengar och ekonomi är någonting som påverkar en enormt när man flyttar hemifrån, när man bor hemma sköter oftast ens föräldrar de mesta med räkningar, betalning av hemmet, el, mat och alla andra utgifter som måste betalas varje månad, man tog de mesta för givet och de är inte fören man flyttat hemifrån som man inser hur dyrt allt faktiskt är.

När jag flyttade förra hösten så granskade jag flera avtal, avtal för bredband, hemförsäkring och el. Genom att granska sina avtal, vara uppmärksam och försöka jämföra så kan man faktiskt dra ner sina fasta utgifter varje månad och på så sätt kan man spara mer pengar eller lägga de pengarna på något annat som man vill eller behöver.

Jag har själv kollat på byt elavtal på Zmarta , som jag även skriver det här inlägget tillsammans med, på deras sida kan man väldigt enkelt och smidigt bocka i olika saker, så som vart man bor, hur stort man bor, hur många som bor i hushållet, vad man vill ha för avtal osv och sen får man upp flera alternativ på olika elbolag, både bolag som man hört talas om tidigare men även några som man kanske inte visste fanns. Även på wikipedia kan man hitta flera svenska elbolag men Zmartas hemsida är ett väldigt enkelt alternativ om man är intresserad av kanske byta elavtal och därför vill jämföra olika elbolag.

//Bilder lånade här ifrån //

  • Tips

Gillar

Kommentarer