att försöka förstå sjukdomen -

Psykisk ohälsa, Anorexia

En av de mest frustrerande och svåra saker kring sjukdomen är hur andra inte kan förstå, jag vet att det inte är lätt att förstå en sådan märklig sjukdom och jag förväntar mig inte att alla ska förstå - det ända jag skulle vilja är att människor tar hänsyn till just det faktum att det inte är mitt egna val att svälta sig själv, det är inte mitt val vägra äta vissa saker och det är inte heller mitt val att ha denna sjukdomen. Det är deras val, demonerna och rösterna som under så många gånger om dagen har långa aggressiva monologer om hur dålig jag är för att jag så fort jag gör något som faktiskt är ett steg mot friskhet..

Jag hatar anorexia, jag hatar ätstörningar och psykisk ohälsa i allmänhet och jag kämpar verkligen hela tiden, även fast vissa inte verkar tro de, för att bli bättre, friskare.. Jag väljer livet varje dag, flera gånger om dagen, jag väljer livet även fast de verkligen inte är den lätta vägen att gå, men jag vet(tror verkligen) att de kommer vara värt de i slutändan.

Gillar

Kommentarer

frostfoto
frostfoto,
Du är såå duktig!! Kram till dig! 💕
nouw.com/frostfoto
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
tack snälla fina du, kram tillbaka 😘💕
nouw.com/nikolinapettersson
maavander
maavander,
Vilken fantastisk bra, genuin och härlig blogg du har! Så himla starkt att dela med dig av din resa och vad du går igenom, tror att det kan öppna ögonen för många. Glöm aldrig bort att DU är värdefull. Kram på dig!
nouw.com/maavander
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Tack snälla för dina värmande ord, de betyder massor för de är precis de jag vill! 😊 Du är värdefull du med!! 😊 Bamsekram!
nouw.com/nikolinapettersson