att acceptera sig själv -

Psykisk ohälsa

När man känner att ens kropp är ett objekt istället för ens egen kropp. Vad gör man då och hur känns det?

När man tittar sig i spegeln och känner att det inte är en själv man kollar på, det är bara en sak som är i vägen för allt och alla och som man dessutom tycker är tjockt och fult. Man känner att det inte tillhör en även fast man sitter ihop med sig själv. Man vill helst av allt bara "gå ur" sin kropp, lämna saken eller den så kallade kroppen och få något nytt.

Denna känslan är fruktansvärt jobbig och ännu jobbigare är det när man hela tiden går runt och hatar det här objektet som är ens egen kropp. Det känns verkligen som ingen någonsin kan göra något åt det och när man bara hör kommentarer som "Du får lära dig att älska dig kropp" blir man bara ännu mer irriterad för hur fan lär man sig att acceptera något som man hatar mest av allt, och det värsta av allt, hur lär man sig att acceptera något som inte ens känns som mitt? - jag vet att man måste jobba med tankarna, men de är så förjävla svårt. ibland..
Jag hatar denna sjukdomen så innerligt, jag hatar vad den gör med och emot mig och framförallt mina närstående. Jag HATAR de.

~Bild: Lisa ~

Gillar

Kommentarer

lisawahlander
lisawahlander,
Hjärtat! Du är så fin, oavsett hur du mår så kommer jag alltid älska dig lika mycket. Jag kommer alltid finnas och du är stark och modig, vi klarar det här ❤️❤️
nouw.com/lisawahlander
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Dina ord betyder och värmer verkligen så otroligt mycket bästa Lisa ❤❤ Så otroligt glad och tacksam för att jag har dig, älskar dig❤✨
nouw.com/nikolinapettersson
Elisabetsdotter
Elisabetsdotter,
Du är stark! Det är det jag ser!
nouw.com/elisabetsdotter
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
åh, tack snälla fina du, orden värmer verkligen ❤
nouw.com/nikolinapettersson