Answer -

Listor

Tack för alla era frågor, jag gillar verkligen blandningen av de roliga, svåra och allvarliga frågorna.

Julia,
Finns de något i ditt liv du ångrar eller önskar att du kunde gjort annorlunda?
- Ja, de finns väldigt mycket jag ångrar och önskar att jag kunde gjort annorlunda.. MEN det som har hänt har hänt, det kan jag tyvärr inte påverka idag hur mycket jag än ibland önskar att jag hade kunnat, men istället för att ångra saker som hänt försöker jag tänka framåt och påverka det jag kan, men jag tror man alltid kommer göra saker man ångrar ibland.

Linda,
Har du något "feel good" program? Och finns de något program du skulle vilja vara programledare för?
- Oj, Wahlgrens värld och Cirkus Bagge är två favorit program som jag kommer på och som får mig att skratta och må lite bättre. Ett program jag skulle vilja vara programledare för vet jag faktiskt inte, kanske Sofias änglar för jag tycker det är ett så otroligt fint och bra program men samtidigt vet jag att jag skulle gråta så enormt mycket om jag skulle vart programledare för de programmet haha..

Ida,
Vilken känd person skulle du vilja ta en fika med?
- Oj, denna fick jag klura på i några dagar, om jag fortfarande verkligen hade brunnit för ridningen hade jag utan tvekan valt Peder Fredriksson, men nu tror jag faktiskt att jag skulle välja Isabella Löwengrip då jag tycker hon är en enormt driven och stark person.


Frida,
Har du något nyårslöfte och isåfall vad?
- Nej, något nyårslöfte har jag inte, inte mer än att bli en bättre version av mig själv, men jag har några mål inför 2019, dock känner jag inte riktigt för att skriva om dem då jag vet att jag kommer bli ännu mer besviken om jag inte uppnår de målen.

E,
Gillar du julen? Och Önskar du dig något i julklapp?
Nej, jag har aldrig gillat julen, julen har bara inneburit besvikelse för mig och enormt mycket ångest kring all mat.. Nej jag önskar mig faktiskt ingenting, de finns absolut saker jag vill ha, men ingenting jag egentligen behöver så nej.

Angelica, (lovebyagge)
Vad tycker du om julen?
- Julen har alltid inneburit enormt mycket ångest för mig kring maten och en stor besvikelse varje år så nej jag gillar inte riktigt julen, även fast jag ser på julen med andra ögon idag hänger sig mycket kvar från uppväxten.
Och vad brukar du göra på julafton?
- Oj, min jul har förändrats mycket de senaste åren... men de senaste åren har jag firat jul med min mamma tillsammans med Henrik på förmiddagen sen har vi firat med antingen Henriks mamma och släkt eller med Henriks pappa och familj på eftermiddagen/kvällen, men de varierar lite från år till år nu, men jag umgås alltid lite med min mamma på julafton.
hur har Henrik hanterat din psykiska ohälsa?
- Väldigt förstående, bra och hjälpsamt, han har alltid stöttat mig, försökt förstå och hjälpa mig i alla lägen, sen blev han väldigt medberoende när jag var som sjukast i anorexin men jag har aldrig träffat en kille som verkligen funnits för mig och försök hjälpa mig så mycket som han verkligen gjort, i alla lägen.
Vad har du för drömmar och mål just nu?
- Mina mål just nu är att ta tag i saker jag skjutit på under de åren jag mått riktigt dåligt, sen är det att börja arbetsträna och komma ut i arbetslivet igen nästa år.( om nu min läkare också är med på den planen..) Några drömmar är att hitta ett jobb jag trivs på och klarar av med mina svårigheter, gifta sig och skaffa barn samt lyckas spara pengar så vi kan köpa ett hus.

Malin,
Vad är ditt bästa tips emot grov ångest? Den där ångesten man knappt kan hantera..
- Oj, distraktion hjälper ofta, men när jag är farligt högt i känsla är det en kalldusch som verkligen kan hjälpa mig ifrån att göra något dumt..

Nathalie, (Naatly)
Vad skulle du ABSOLUT ALDRIG någonsin göra? Menar inom det rimliga spannet så inte typ att mörda nån, KRAM
- Jag skulle aldrig kunna vara otrogen eller ljuga om hur jag känner för en annan person, eller i allmänhet såra en annan person med vilja, jag skulle aldrig kunna stjäla, göra inbrott eller göra något emot en person som den inte vill... - okej de finns nog absolut fler saker jag aldrig skulle göra men det var detta som kom upp i mitt huvud först..

Nina,
Hur redigerar du dina bilder? Tycker dem är jättefina. Och vad har du för kamera?
- Jag redigerar mina bilder i Lightroom, lite olika beroende på vad de är för ljus och vad det är för bild, men de finns även filter från kända influenser som man kan köpa till lightroom om man vill göra de enkelt för sig hehe. Jag har en Nikon D7200

A,
Vad lägger du mest pengar på /månad förutom hyra, mobil osv
- De är utan tvekan tågbiljetter, medicin, mat och hushålls saker


  • Listor
  • Nära Krukmakaregatan -, Ängelholm

Gillar

Kommentarer

Frida
,
Tack för dina svar, kul att läsa 😊
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Kul att du gilla de 😊
nouw.com/nikolinapettersson
Ida,
Så kul att få höra dina svar 😊 Hoppas ni kan köpa hus framöver! Och att du får börja arbetsträna 😊
onlyonewaytogo.blogg.se
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Kul att du gilla de 😃 tack snälla, de hoppas verkligen jag med 🤗❤
nouw.com/nikolinapettersson
elinelmersson
elinelmersson,
Sååå kul inlägg!! Hoppas du haft en toppen dag <3
nouw.com/elinelmersson
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Tack snälla! 😊 och tack detsamma 😘❤
nouw.com/nikolinapettersson
Naatly
Naatly,
Så kul att läsa! 😍 Hoppas ni blir med hus och att du hittar ett jobb du trivs med och mår bra på ❤️
nouw.com/naatly
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Finaste du, taaaack❤ de hoppas jag också ❤ och jag hoppas innerligen att du kommer må bra en dag, du förtjänar verkligen de, glöm aldrig De ❤
nouw.com/nikolinapettersson
erikssontowa
erikssontowa,
Kul att läsa!! 😍😍
nouw.com/erikssontowa
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Kul att du gilla de 😘🤗
nouw.com/nikolinapettersson
Camilla
,
Kul att lösa dina svar ☺️ Vet du vad du skulle vilja jobba med?
Vi tittar på hus för fullt men det är svårt att hitta det man tänkt sig och ofta blir det väldigt dyrt 😬 man få ge det lite tid så dyker det upp ☺️
Kramar till finaste du ❤️😘
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Kul att du gilla de 😃 naej egentligen inte.. finns massa olika tankar men hur vet man vad man egentligen vill? Så svårt.. Åh va kul! Hoppas de "rätta" huset dyker upp snart, men de är precis som du säger, man får ge de lite tid, de kommer när de kommer 😘🤗 hoppas du haft en bra helg, stora kramar ❤
nouw.com/nikolinapettersson
Lillymihlte
Lillymihlte,
Åh så roligt att få läsa och lära känna dig aningen bättre! Härligt att du känner dig mer redo att försöka ge dig på att arbetsträna, you go girl! <3 Du är verkligen så magiskt vacker, jag vill bara att du ska veta det! <3 Kram fina vännen!
nouw.com/lillymihlte
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Kul att du gilla de fina du 😘 Ja de ska bli otroligt kul, spännande och läskigt, men skönt! 🙌🏼 men tack snälla för dina fina varma ord, du är otroligt vacker, glöm aldrig de ❤ stor kram
nouw.com/nikolinapettersson