3 Oktober -

Min vardag

Idag hade jag en välbehövlig pratstund med Felicia, sjukt länge sen jag träffade henne så riktigt skönt att få prata ikapp lite och bara prata med henne, hon är så sjukt vettig och klok. Sjukt att de över ett år sen jag träffade Felicia för första gången, galet vad tiden går fort och galet vad glad jag är att jag jobbade med just henne på Oktoberfesten och fick chansen att lära känna henne.
Annars har jag vart riktigt sliten idag, jag är verkligen helt slut, trodde knappt jag skulle ta mig upp i morse men med vilja kommer man en bra bit även fast man egentligen inte orkar... Har tagit de lugnt hela kvällen nu iallafall, orkar verkligen inte röra mig... Men imorgon har jag ett jobbigt möte framför mig på morgonen annars blir de förhoppningsvis en lugn dag utan massa stress och måsten och vet ni, de blev de höst över en natt här nere, väldigt kallt och blåsigt, men är väl lite mysigt de med. haha.
Förövrigt flyttade Tiger tillbaka till mamma i lördags, skönt eftersom vi inte vågade lämna honom ensam i lägenheten men annars känns de tomt, dehär är ändå första gången i hela mitt liv jag bor utan ett husdjur och herregud vad mycket jag saknar de...

  • Min vardag
  • Nära Ängelholm

Gillar

Kommentarer

resantillsammans
resantillsammans,
Hoppas du får en bra morgondag <3
nouw.com/resantillsammans
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Tack snälla fina du ♡
nouw.com/nikolinapettersson