19 september 2015 -

Bilder, Min vardag, texter

Den 19 september 2015 började ett nytt kapitel i mitt liv, en dröm jag haft sen jag var liten slog in, jag flyttade till Skåne, jag och min mamma flyttade till staden som jag alltid känt mig hemma i. Så när jag nu sitter och skriver detta har jag vart skåning i över 1 år, fast riktig skåning blir jag nog aldrig haha. Mycket har förändrats sen jag flyttade hit och under hela året här, men flytten hit var något av de bästa som hänt i mitt liv, även fast de var tufft och en väldigt stor förändring.. och för att inte glömma de jobbiga med att skiljas från mina vänner i dalarna som jag saknar varje dag och som fortfarande inte vart ner och hälsat på mig och sett mitt nya hem. Men flytten hit har gett mig mycket, några nya väldigt fina vänner, bekantskaper, ett första riktigt jobb (som sen slängde mig rakt in i väggen) mm, men de bästa av allt är att jag träffat min drömkille, min pojkvän. Han är de bästa som någonsin hänt mig. Han är killen som jag inte ens trodde fanns på riktigt och idag är vi även sambos.
Året i skåne har gett mig så mycket och jag ÄLSKAR verkligen att bo här nere, landskapet, havet och alla fina människor jag har runt omkring mig. Sen är jag evigt tacksam till min fina mamma som gjorde denna flytten möjlig för mig just då när den väl skedde annars hade de säkerligen dröjt några år till innan jag väl kunnat flytta hit. 
Men jag älskar skånes vackra landskap och lilla Ä-holm.

Gillar

Kommentarer

Naatly
Naatly,
Så underbart att läsa att det blev så bra för dig!! 😍
nouw.com/naatly
nikolinapettersson
nikolinapettersson,
Tack snälla finis! 😃 ja de är väldigt skönt att slippa bli påmind av vad som hänt där uppe när man är på de platserna iallafall även fast de följer efter en ändå..
nouw.com/nikolinapettersson
resantillsammans
resantillsammans,
Åh vad kul att läsa! 😊 z3
nouw.com/resantillsammans
nikolinapettersson
nikolinapettersson,